Ani şarj bitme süresi düşüşü(n8,e7,...)

Sponsorlu Bağlantılar

ahmetkaya1991

ahmetkaya1991

Üye
    Konu Sahibi
Ani şarj bitme süresi düşüşü(n8,e7,...)
Selam ark..N8 E7 VE DIĞER TELEFONLARDA BUGÜNLERDE ŞARJ ÇABUK BITMEYE BAŞLADI BUNUN NEDENI NEDIR..MESELA BENDE N8 VAR 1SENEYI GEÇTI KULLANALI 1HAFTA ÖNCEYE KADAR TELEFONU ALDIĞIM GÜNKU GIBI ŞARJI GIDIYORDU AH ANDA 6SAAT KULLANIM SÜRESINE DÜŞTÜ..KALIBRE OLAYI DA KURTARMADI...BU KONU HAKKINDA BILGISI OLAN YARDIM ETSIN...BENIM DIĞER KAFAMA TAKILAN NEDEN BU TÜR CIHAZLARDA BU SORUN HORTLADI? =? :? Help

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
603 Aldım Konularda Şarj Dolunca Çek Denildi Ve Çektim Ama Şarjı Neredeyse Aynı Gün Bitti .s

ahmetkaya1991

ahmetkaya1991

Üye
    Konu Sahibi
603 Aldım Konularda Şarj Dolunca Çek Denildi Ve Çektim Ama Şarjı Neredeyse Aynı Gün Bitti .s

yeni aldınız değil mı.ondan şarjdan çıkardınız .sorun olmaz bence yeni piller hücresel olduğu için tam doldu mu yetiyor..acaba yeni aldığıniz için çok meraktan çok uğraştıniz mı acaba bende n8 alınca heyecanlanmıştim da.:) :)

- - - Eklendi - - -

benim sorunum bir anda şarj dayanmamaya başladı.forumu araştırdım birçok kişi aynı zamanda şikayetçi olmuş kafama takıldı:( bilgisi oln VAR mı :(

ANIL

ANIL

Admin
Kapanana kadar kullanıp tekrar şarj edin pil ölmemişse işe yarayacaktır.

ahmetkaya1991

ahmetkaya1991

Üye
    Konu Sahibi
Kapanana kadar kullanıp tekrar şarj edin pil ölmemişse işe yarayacaktır.
3 4 gün bu şekilde kapanana kadar kullandım şarj ettim peki bunun bi zararı olur mu.
*peki dediğinizi bir kere daha denemekten başka yapacak bir şeyim yok :( teşekkür ederim

ANIL

ANIL

Admin
3 4 gün bu şekilde kapanana kadar kullandım şarj ettim peki bunun bi zararı olur mu.
*peki dediğinizi bir kere daha denemekten başka yapacak bir şeyim yok :( teşekkür ederim

Hayır bir zararı olmaz. Rica ederim.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
yeni aldınız değil mı.ondan şarjdan çıkardınız .sorun olmaz bence yeni piller hücresel olduğu için tam doldu mu yetiyor..acaba yeni aldığıniz için çok meraktan çok uğraştıniz mı acaba bende n8 alınca heyecanlanmıştim da.:) :)

- - - Eklendi - - -

benim sorunum bir anda şarj dayanmamaya başladı.forumu araştırdım birçok kişi aynı zamanda şikayetçi olmuş kafama takıldı:( bilgisi oln VAR mı :(

Evet Yeni Aldım :)
Yok Ben Telefona İlk Anda Pek Yüklenmedim, Birkaç Oyun Oynadım, İnternetten Program Güncelledim, Tema Yükledim Bu Kadar :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Evet Yeni Aldım :)
Yok Ben Telefona İlk Anda Pek Yüklenmedim, Birkaç Oyun Oynadım, İnternetten Program Güncelledim, Tema Yükledim Bu Kadar :)

yeni alınan bir cihazın bataryası verimlı olması için en az 2 ay gerekir

ahmetkaya1991

ahmetkaya1991

Üye
    Konu Sahibi
dün denedim nsekiz bey.. 6 saat arttı gibi ama bi kaç gün sonra belli olur yinede :)

- - - Eklendi - - -

bugünde yine iyi sonuç aldım..ama bu sonuna kadar şarji bitirme işini şöyle yaptım...batarya bittikten sonra TELI tekrar açtım. Kapandı tekrar açtım bu şekilde 4 5kez tekrarladım..sonra şarja taktım

• Beğen
Tepkiler: ANIL
eren3546

eren3546

Üye
ekran ışığını yarıda kullan
tema efekleri ni kapat
3g de kullanirsan batarya çabuk biter size tavsiyem 2g de kullan maya özen gösterin

ahmetkaya1991

ahmetkaya1991

Üye
    Konu Sahibi
ekran ışığını yarıda kullan
tema efekleri ni kapat
3g de kullanirsan batarya çabuk biter size tavsiyem 2g de kullan maya özen gösterin

teşekkür ederim.tema efekti VE ekran ışığı dediğiniz gibi kullanıyorum zaten.ama 3g kullanmam gerektiği zaman 3g yi açıp kapatmak sürekli şarj çok gitmez mı sizce. Zaten 2g de duruyor da internete de 2saatte bi giriyorum. 3g YE geçiyorum o aralarda. Bu aç kapa işlemi şarji çok götürmez mı

ahmetkaya1991

ahmetkaya1991

Üye
    Konu Sahibi
yaw şimdi de batarya 2SAAT sonra düşük diyor Biraz bekleyince yarıya yükseliyor şarj seviyesi bu nedir yaa.iyice sıktı bu durum aynı durumdan muzdarip olan yada çözüm yolu VAR mı???

eren3546

eren3546

Üye
yüklediğin programlar dan kaynaklanıyor olabilir format at
daha önce bende böyle bi sorun vardı
şu an bir sorun yok batarya bir anda bitmiyor ama

3g ile kullan dığım zaman batarya 1gün bile gitmiyor edge de ise 1günün üzerinde kullanabiliyorum

telefonum nokia N8 belle

ahmetkaya1991

ahmetkaya1991

Üye
    Konu Sahibi
aynen ben 1buçukhafta önce format attım zaten.hiç uygulama yoktu.telefonun kendi uygulamaları bile yok:-)

- - - Eklendi - - -

cfw olan sürümleri yüklersem sizce daha mı ağır gelir telefona n8...hani daha çok eklemti daha çok enerji diye düşündüm

ahmetkaya1991

ahmetkaya1991

Üye
    Konu Sahibi
Garantiye firlatmaktan başka çare yok sanirim!

serinaga

serinaga

Üye
Hakikaten yaw son bir kaç haftadır neredeyse bir yıldır kullandığım C7 bir günde şarjı bitmezken, şimdi günü kurtarmıyor. Sanırım kalibrasyon zamanı geldi, hoş daha önce kalibrasyon yapmıştım ama birkaç gün düzeliyor, sonra yine aynı oluyor.

ahmetkaya1991

ahmetkaya1991

Üye
    Konu Sahibi
aynen KALIBRasyön yaptım bi kaç gün beni kandırdı ..tekrar kara düzen devam.yukarıdaki aciklamalarıma bakarsanız denendi olmadı :(

ahmetkaya1991

ahmetkaya1991

Üye
    Konu Sahibi
Hakikaten yaw son bir kaç haftadır neredeyse bir yıldır kullandığım C7 bir günde şarjı bitmezken, şimdi günü kurtarmıyor. Sanırım kalibrasyon zamanı geldi, hoş daha önce kalibrasyon yapmıştım ama birkaç gün düzeliyor, sonra yine aynı oluyor.

sizde de mı bu aylarda meydana geldi bu sorun. Çünkü çok kişide meydana çıktı gerçekten abartmıyorum..ya aklıma saçma şeyler geliyo ama batarya ömrü kullanmasanda bitiyor mu yahuu ! :)

ahmetkaya1991

ahmetkaya1991

Üye
    Konu Sahibi
ne olacak bu şarj sorunu:(

Üst Alt