iPhone 5 Hakkında Tüm Bilgiler

Sponsorlu Bağlantılar

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
sonunda geldi.. inceliyorum ama açıkçası umduğumu bulamadım

mesut1979

Üye
sonunda geldi.. inceliyorum ama açıkçası umduğumu bulamadım

yok arkadas son 2 senedir iphonede dogru dürüst bir gelisme yok,bende iphone 5 almayi düsünüyordum ama bugun gördükten sonra soru isareti geldi arkasina.

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
bence bu cihaz bu parayı haketmiyor gider bitane daha one x alırım keyfime bakarım :D
4s ile aralarında pek fark yok ki yanlışsam düzeltin ama iphone 4'de 8mp kamera var 4s gene 8mp iphone 5 gene 8 mp :naughty:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
buraya yazılan 10 mesajdan 6'sı beklentilerin altında oldu şeklinde.
Ve buraya yazıyorum yine milyonlarca satacak. Hatta belki de rekor kıracak.

- - - Eklendi - - -

bence bu cihaz bu parayı haketmiyor gider bitane daha one x alırım keyfime bakarım :D
4s ile aralarında pek fark yok ki yanlışsam düzeltin ama iphone 4'de 8mp kamera var 4s gene 8mp iphone 5 gene 8 mp :naughty:

iPhone 4 5 MP. Ayrıca sadece pixel'e bağlı kalmayın. En basitinden lens var yeni özellikler falan var

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları

alparslan46

Üye
Bence lumia 920 daha güzel

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
Zaten telefonu alan arkadaşların %80 gibi bir kısmı sırf o telefonun arka kısmında :apple: Logosu olduğu için alıyorlar. :zzz:

avcitalip

avcitalip

Üye
Zaten telefonu alan arkadaşların %80 gibi bir kısmı sırf o telefonun arka kısmında :apple: Logosu olduğu için alıyorlar. :zzz:

elmadroid :ehe gidip birde 4 aldıktan sonra bu ucuzladı gidip 4s almam gerekiyor diyenleri biliyorum :ehe

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
buraya yazılan 10 mesajdan 6'sı beklentilerin altında oldu şeklinde.
Ve buraya yazıyorum yine milyonlarca satacak. Hatta belki de rekor kıracak.

- - - Eklendi - - -

iPhone 4 5 MP. Ayrıca sadece pixel'e bağlı kalmayın. En basitinden lens var yeni özellikler falan var

+1 Mesela Lumia 920 8.7 MP ama piyasadaki 13-12'lerden çok daha iyi çekiyor.Satılma olayına bakarsak sadece yeni model olduğu için yeni gelen özellikler 1 damla işine yaramasa bile Iphone 4S'ini satıp 5 alacak milyonlar var.Bunu en basitinden facebook'taki bilinçsiz Iphone 5 çıkmış almayım diyen çoluk çocuktan anlayabiliriz.

Jomolocco

Jomolocco

Üye
amerikaya bu yaz dil icin gidiyorum alicam bi tane

ArMaGeDdOn_87

Üye
2700-3000 dediğiniz fiyatlar ilk 15-20 gün arasında olan fiyatlar,daha sonra 2000 ve 1800 arasında gidip geliyo zaten :)

kmesne

kmesne

Üye
Peki Iphone 5 in ram i kaç ?

Birde ıpod touch 5 in rami kaç söylermisiniz

Türe

Türe

Üye
Ama daha resmi satışı yoktu türkiyede :ehe

abandonware

abandonware

Üye
Peki Iphone 5 in ram i kaç ?

Birde ıpod touch 5 in rami kaç söylermisiniz

iOS android gibi deği, ne taksalar yeter.. ipod'a gelince; 4. nesile göre 7 kat daha performanslı olduğunu ayrıca retina ekran bulunduğunu söledielr :good:

Üst Alt