Telefonda product code zamani sistem hatasi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mv_9522

Üye
    Konu Sahibi
Telefonda product code zamani sistem hatasi
Mən bir neçə dəfə öz telefonum Nokia C5-03 modelində product code yenilenmesi etmişəm. Yəni necə məndə telefonda turk dili yoxuydu. Məndə internetdə geniş araşdırmalardan sonra bu məsələni öyrəndim. və internet saytlarından telefonuma uyğun olan product code tapıb turkce dil daxil olan versiyanı Phoenix programı vasitəsilə yazdım. Hətt bunu 1 yox 1 neçə dəfə etmişəm və uğurlu alınıb.
Odurki bu gün dayımoğlu Nokia X3-02 telefonu vardı ondada azərbaycan dili yox idi məndə qərara gəldimki o telefonuda bu qayda ilə azərbaycanca dil paketi olr product code tapım yüklədim. Amma yükləmə zamanı error xəbarlıq aldım. və nə illah etdimsə yüklənmə davam etmədi. nəticədə telefonu USB-dən ayırmalı oldum. İndi telefon artıq yanmır (yeni yandırmaq istəyirsən ekran ağarır sonra yenə qararır). Bilirəmki sistemin pozmuşam . İndi necə edim bilmirəm. Bu məsələyə kömək axtarıram. Sizcə telefon servis mərkəzlərində bunu düzəldə bilərlər. və ya bu məsələdən başı çıxan kimsə var mənə kömək etsin…

anılbaran

anılbaran

Üye
öncelikle foruma bunu Türkçe yazsanız daha iyi olur :)

yazdıgınız dil azerice gibi :hmmm

Atacan-

Atacan-

Üye
Sanırım Azeri :D
Bu siteye Azeri Yönetici şart oldu :D

Atacan-

Atacan-

Üye
Süleyman

Süleyman

Üye

Kardeşim Sen ne zaman Azerice öğrendin ya hemen anlıyabildin Sorunu ..
Tebrikler :D

anlaşılıyor aslında :D
okudum anladım :)
kısaca
adamın telefon c5-03
araştırmaları sonucu product kode değiştirerek Türkçe dil yokmuş onu yüklemeye çalışmış.
Telefon açılıp beyaz ekran gelince tekrar kapanıyormuş.
Bunda ibaret :D

Atacan-

Atacan-

Üye

benim anlatımım dahilinde adamın yazdığını oku. Biraz azerice öğrenmiş olursun :D

- - - Eklendi - - -

bu arada yanlış anlaşılmasın translate yi kullanmadım. :)
Bence sen egzersiz yap , senin anladığını görecek ve peşini artık bırakmıyacak :D
Tekrar Tekrar oku kardeşim bu konuyu ve yazılan kelimeler üzerine çalış ..
Lazım olcak yandın sen :D

Süleyman

Süleyman

Üye
Pardon yanlış olmuş ben paragrafı tamamen okumamışım :D
arkadaş;
" c5-03 üm de Türkçe dil yoktu. Araştırmalarım sonucu product kode değiştirerek Türkçe dil ekledim ve sorunsuz kullandım. Dayıoğlunda x3-02 var. Onunda azerice dili yoktu. Bende product kode ile olur diye product kodunu değiştidim ama yüklerken hata verdi. Bende usb den çıkarmak zorunda kaldım. Bu seferde telefon açılmadı. Açmaya çalıştığımda beyaz ekran gelip kapanıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Nokia servis bunu düzeltebilir mi? Veya bilgisi olan bir arkadaş yardım edebilir mi? "
diyor

- - - Eklendi - - -

bence sen hiç uğraşma nokia servise gönder :oke:

- - - Eklendi - - -

Bence sen egzersiz yap , senin anladığını görecek ve peşini artık bırakmıyacak :D
Tekrar Tekrar oku kardeşim bu konuyu ve yazılan kelimeler üzerine çalış ..
Lazım olcak yandın sen :D

:kac:

Atacan-

Atacan-

Üye
Pardon yanlış olmuş ben paragrafı tamamen okumamışım :D
arkadaş;
" c5-03 üm de Türkçe dil yoktu. Araştırmalarım sonucu product kode değiştirerek Türkçe dil ekledim ve sorunsuz kullandım. Dayıoğlunda x3-02 var. Onunda azerice dili yoktu. Bende product kode ile olur diye product kodunu değiştidim ama yüklerken hata verdi. Bende usb den çıkarmak zorunda kaldım. Bu seferde telefon açılmadı. Açmaya çalıştığımda beyaz ekran gelip kapanıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Nokia servis bunu düzeltebilir mi? Veya bilgisi olan bir arkadaş yardım edebilir mi? "
diyor

- - - Eklendi - - -

bence sen hiç uğraşma nokia servise gönder :oke:

Alemsin ya haahah :D:zuhaha:

Süleyman

Süleyman

Üye

Az biraz daha incelesen , azerice yazmayı öğreneceksin :D

yok ona daha çok var. Şimdilik sadece translate ile yazabilirim. Onun da ne kadar doğru cümleler çıkarttığını biliyorsun :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt