:ehe Niye suskunsun paşa uykum var yazmaya takatim yok |-)
codblackops2 Üye tinasoft' Alıntı: Niye suskunsun paşa Genişletmek için tıkla ... uykum var yazmaya takatim yok
.Behzat Ç. Üye Yarın büyük gün rakip firma bi telefon çıkarıyor - - - Eklendi - - - codblackops2' Alıntı: yok arkadas ben dayanamayacagm cok uykum var hadi iyı geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler ömerim. rüyanda görmen gerekeni biliyorsun söyletme tekrar tekrar
Yarın büyük gün rakip firma bi telefon çıkarıyor - - - Eklendi - - - codblackops2' Alıntı: yok arkadas ben dayanamayacagm cok uykum var hadi iyı geceler Genişletmek için tıkla ... iyi geceler ömerim. rüyanda görmen gerekeni biliyorsun söyletme tekrar tekrar
VKUCUKSAHİN Üye codblackops2' Alıntı: yok arkadas ben dayanamayacagm cok uykum var hadi iyı geceler Genişletmek için tıkla ... Bende kaçarım birazdan, Hayırlı geceler paşaa
codblackops2' Alıntı: yok arkadas ben dayanamayacagm cok uykum var hadi iyı geceler Genişletmek için tıkla ... Bende kaçarım birazdan, Hayırlı geceler paşaa
codblackops2 Üye Jack-Sparrow' Alıntı: Yarın büyük gün rakip firma bi telefon çıkarıyor - - - Eklendi - - - iyi geceler ömerim. rüyanda görmen gerekeni biliyorsun söyletme tekrar tekrar Genişletmek için tıkla ... aştm ben onları merak etme - - - Eklendi - - - Jack-Sparrow' Alıntı: Yarın büyük gün rakip firma bi telefon çıkarıyor - - - Eklendi - - - iyi geceler ömerim. rüyanda görmen gerekeni biliyorsun söyletme tekrar tekrar Genişletmek için tıkla ... aştm ben onları merak etme
Jack-Sparrow' Alıntı: Yarın büyük gün rakip firma bi telefon çıkarıyor - - - Eklendi - - - iyi geceler ömerim. rüyanda görmen gerekeni biliyorsun söyletme tekrar tekrar Genişletmek için tıkla ... aştm ben onları merak etme - - - Eklendi - - - Jack-Sparrow' Alıntı: Yarın büyük gün rakip firma bi telefon çıkarıyor - - - Eklendi - - - iyi geceler ömerim. rüyanda görmen gerekeni biliyorsun söyletme tekrar tekrar Genişletmek için tıkla ... aştm ben onları merak etme
VKUCUKSAHİN Üye Jack-Sparrow' Alıntı: kimi karşılayacaksın otogarda Genişletmek için tıkla ... Kardeşimi