iPhone ve Samsung Smart TV'niz Varsa Bakın Neler Yapabiliyorsunuz!

Sponsorlu Bağlantılar

cartel79

cartel79

Üye
    Konu Sahibi
iPhone ve Samsung Smart TV'niz Varsa Bakın Neler Yapabiliyorsunuz!
[h=2][/h]
iPhone ve Android için üretilmiş Samsung Swipeit programı ile telefonunuzdan direkt TV'nize bağlanıp telefonunuzdaki fotoğraflara ve videolara bakabilirsiniz. Görünce inanamadım harika bir özellik.

1. Smart TV'den Swipeit programını indirin.

2. iPhone'dan App Store'dan swipeit programını indirin.

3. TV'den indirdiğiniz Swiğeit programını açın orada size TV kodu verecek, örneğin 47568 gibi. Bu kodu iPhone'daki Swipeit programına girdiğinizde bu program içine yazıyorsunuz ve "go" tuşuna basıyorsunuz.

4. Smart TV'den de Swipeit programındayken "Start" tuşuna bastığınızda artık iPhone'daki fotoğrafları TV'nizde görebiliyorsunuz.

5. Bitmedi... Bu fotoğrafları dosya yöneticisi gibi değil de iPhone'daki bir resmi parmağınızla yukarı doğru fırlatarak TV'ye gönderiyorsunuz, bu da işin eğlencesi.

6. Uygulama wireless üzerinden kullanılıyor.

Android :

Ios :

Kullanımı :

- - - Eklendi - - -

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9f5f3fjHWvA

15097

15097

Üye
bununla da sınırlı değil yapılacaklar :ok2:

-Emre

-Emre

Üye
bunun androidde çok daha fazlası var allshare programıyla istediğinizi smart tvnize aktarabilirsiniz.

phasan

phasan

Üye
Ben onsuzda bakiyorum iphoneden telefon tv out ozelligi ve tv ogut kablosu olmasi lazim

MücahitTokgöz

bende bu tv den var ;

Smart tv bundada var bide Sony xperia s var bu program bu ikisi arasında çalışırmı ?

yakup_281

yakup_281

Üye
tvye uygulama da mi iniyor bende samsung tv var samsung apps destekliyor lan niye hiç denemedim

Üst Alt