htc desire c

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alican558558

Üye
    Konu Sahibi
htc desire c
600 lira bütçem var sizce htc desire c ( ıce cream sandwich ) alayım mı ? htc çok hoşuma gidiyor

amcalu1

amcalu1

Üye
Oyun oynamayi sever misin ?

alican558558

Üye
    Konu Sahibi
pek öyle oynamam günde oynucağım 20 dk falan şimdi zaten okullarda açılcak

amcalu1

amcalu1

Üye
Kamera da fazla önemlu değilse alabilirsin

Kerim.

Kerim.

Üye
Oyun için iyi bi telefon değil.kamerası iyi değil(af yok).ama diğer multimedia özellikleri iyidir diye düşünüyorum.çok oyun oynamam diyosan alınabilir bi telefon.ayrıca sense arayüzü ve tasarımı da hoş.üstüje 100lira ekleyip galaxy w gibi modellere de bakabilirsin:oke:

furkan176

furkan176

Üye
telefonu bilmiyorum ama tipini falan beğendiysen alabilirsin bu arada teknosada 600 e alcatel ot 995 var onada bakabilirsin

Kerim.

Kerim.

Üye
Şöyle bunu izleyebilirsin

alican558558

Üye
    Konu Sahibi
sağolun

Kerim.

Kerim.

Üye
Alcak mısın?

alican558558

Üye
    Konu Sahibi
alayım mı kararsızım ama almak istiyorum :D

Kerim.

Kerim.

Üye
Sen bilirsin.ama iyice araştir

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Bence gayet şık bir telefon :) öyle üst seviye bişeyler beklemiyorsan alabilirsin :good:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ama iş tasarımda bitmiyor 600 mhz hız adreno 200 gpu ile angry birds bile oynanmaz bence alma nokia 603 e bakabilirsin 1 ghz hız 512 mb ram nfc ve daha fazlası bence bi 603 e bak öneririm ama yok bunu kafama koydum diyosan sen bilirsin neden iyisi varken desire c alasın üstelik hd oyunların tamamını oynayabilirsin android diye parana yazık etme tek artısı ice cream olması emin olabilirsin

abandonware

abandonware

Üye
alayım mı kararsızım ama almak istiyorum :D

şuraya göz atabilirsin: http://www.maxicep.com/cep-telefonl...hberi-guncel-her-marka-695730.html?highlight=

- - - Eklendi - - -

ama iş tasarımda bitmiyor 600 mhz hız adreno 200 gpu ile angry birds bile oynanmaz bence alma nokia 603 e bakabilirsin 1 ghz hız 512 mb ram nfc ve daha fazlası bence bi 603 e bak öneririm ama yok bunu kafama koydum diyosan sen bilirsin neden iyisi varken desire c alasın üstelik hd oyunların tamamını oynayabilirsin android diye parana yazık etme tek artısı ice cream olması emin olabilirsin

o kadar da aşağılama telefonu ya ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt