Belle Müzik Çalar Mod

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
Belle Müzik Çalar Mod
Bu Modu X-scarface Paylaşmiştı Ancak Link Kırılmış Paylaşayım Dedim Link Resource Apps E Sallayın
Albüm Kapağı+Tekrar+Karışık simgeleri belleye
benzetilmiştir.

Ekli dosyalar

u_cosar

u_cosar

Üye
:tşk:

muhammet282828

muhammet282828

Üye
konuyu tam anlayamadım bu modu ne için kullanacağız ? belle refresh sistemim bunu yapsam nasıl olucak telefonumdaki müzük player ?

Thief

Üye
Hiç bir bilgi koymadan direk paylaşımlardan nefret ediyorum bilenler için kolayda bilmeyenler ne yapıcak bu siteye girenlerin hepsi cfw modlama hakkında tam bilgiye sahip değil.

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi

Rica Ederim :oke:

- - - Eklendi - - -

konuyu tam anlayamadım bu modu ne için kullanacağız ? belle refresh sistemim bunu yapsam nasıl olucak telefonumdaki müzük player ?

Burası S60v5 Bölümü Sen S^3 Bölümünde Dolaş Bu Sana Yaramaz :D

- - - Eklendi - - -

Hiç bir bilgi koymadan direk paylaşımlardan nefret ediyorum bilenler için kolayda bilmeyenler ne yapıcak bu siteye girenlerin hepsi cfw modlama hakkında tam bilgiye sahip değil.

Burası Modlama Bölümü Forumda Bir Sürü Modlama Konusu Var Gerekli Bilgi Resource Apps e Atın Modlama Bilenler Bunu Rahatlıkla Anlar Bilmeyenler Anlatım Konularını Okuyabilirler Anlamadıkları Yerleri Pm Atabilirler

fLuke!

fLuke!

Üye
Albüm Kapağı+Tekrar+Karışık simgeleri belleye benzetilmiştir.

Atacan-

Atacan-

Üye
Teşekkürler

ANIL

ANIL

Admin
İleride bir sorun olmaması için paylaşımı konuya ekledim, iyi forumlar :oke:

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: ANIL
x-scarface

x-scarface

Üye
emeğine sağlık. bende dün linki yöneticiye verdim konuyu açaçaktı tekrar ama sağlık olsun :)

- - - Eklendi - - -

adımıda düzgün yazarsan sevinirim ayrıca :)

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
emeğine sağlık. bende dün linki yöneticiye verdim konuyu açaçaktı tekrar ama sağlık olsun :)

- - - Eklendi - - -

adımıda düzgün yazarsan sevinirim ayrıca :)

Neyse Bu Konu Kilitlensin :locked: O Zaman Adını Yanlış Yazdığımdan Dolayı Üzgünüm :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt