LG Telefon Konusunda Ne Kadar İyidir Yardımcı Olabicek Var Mı?

Sponsorlu Bağlantılar

mustafa45336

mustafa45336

Üye
    Konu Sahibi
LG Telefon Konusunda Ne Kadar İyidir Yardımcı Olabicek Var Mı?
Arkadaşlar LG Optimus 3D almayı düşünüyorum. Ama LG bu konuda ne kadar iyidir bilmiyorum, yani telefon konusunda. Bir telefon markası gibi görmüyorum yani. Sizce LG telefon almak doğru mudur? Uygun mudur? LG olmasının + ve - si nedir? LG Telefon kullanımı az olduğundan bu konuyu açma ihtiyacı duydum ve şüpheye düştüm. yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi formlar...

technoshark

technoshark

Üye
Sende lg nin en iyi telefonlarından bir tanesini almak istiyorsun (: madem öyle vodafone hattın var ise kampanyalı Optimus 3D Max al ? o daha iyi 3D ye nazaran.. tasarım bakımından daha zarif ve de kibar..

Lg telefon konusunda iyi sağlamcı bir firma ancak yazılım olarak ufakta olsa aksaklıklar yaşayabilirisin

ChasingTheSun

Üye
vazgeç o düşünceden :D
3d yi bilemem ama bende optimus black var ve hiç mi hiç memnun değilim.servisini hiç söylemiyim zaten telefonu gönderiyorum sıvı temaslı diye geri gönderyorlar temas olmadığı halde.hem bu root rom işleri falan çok uğrastırıcı bu telefonda çok zevk alamazsın diye düşünüyorum

mustafa45336

mustafa45336

Üye
    Konu Sahibi
Sende lg nin en iyi telefonlarından bir tanesini almak istiyorsun (: madem öyle vodafone hattın var ise kampanyalı Optimus 3D Max al ? o daha iyi 3D ye nazaran.. tasarım bakımından daha zarif ve de kibar..

Lg telefon konusunda iyi sağlamcı bir firma ancak yazılım olarak ufakta olsa aksaklıklar yaşayabilirisin
Yorum için teşekkürler 3D Max alabilecek kadar bütçe yok öğrenciyim anca 2.el :) 1000 tl bir bütçem var

technoshark

technoshark

Üye
Yorum için teşekkürler 3D Max alabilecek kadar bütçe yok öğrenciyim anca 2.el :) 1000 tl bir bütçem var

Peşin paran cebinde kalsın diye söylemiştim, nitekim vodafone kampanyası ile rahatlıkla alabilirdin. :) Öğrenci olmanın zor olduğunu bilirim.. Lakin En iyi şekilde yararlanman için demiştim :) vodafone hattında var ise tamamdır

ANDROID-ci

Kapalı Hesap
Ben LG yi 1 yıl olmasına 5 gün kaldı yani 3 aşaği beşyukarı 1 yıldır kullanıyorum biraz sıkıntı verebiliyor alacağın telefonun önemli olan birkaç husus var onları barındırıyor ise o telefonu alabilirsin

1 Android Sürümü en az 2.3x olsun daha kullanışlı oluşunda ve yazılım bankasından dolayı
2- hızı en az 844 mhz olmalı
3 ekranı birazcık büyük olacak [3'] ve dokunmatik ekranı ısı sensörü ile çalışacak yani basit bir plastik parçasıyla ekranı kontrol edemezsini sadece ısı parmaklarla yönetilecek
4- işlemci si arm v 11 olacak bulardan veya bunda biraz daha iyi bir telefon bulursan al bence

oylum61

Üye
Ben yaklaşık LG P920 3d kullanıyorum ve çok memnunum tek dez avantajı 3d oyunlarda yada kamera çekimlerinde pili sömürür. Ellemez isen 3 gün dayanır.. Standart bir kullanıcıya oyun oynamazsan 2 gün artı net kullanırsan 1 gün.. 3D Max2 yi almanı tavsiye ederim... Her ne kadar hangi telefonu alırsan al koruma kabı ve cam koruyucu kullan telefonun temiz kalmasını ve uzun süre kullanmanı sağlar..

technoshark

technoshark

Üye
Kesinlikle bende Optimus 3D Max'i tavsiye ederim.. 3D ye nazaran tasarım bakımından daha iyi ;)

dahmet55

Üye
Arkadaşlar LG Optimus 3D almayı düşünüyorum. Ama LG bu konuda ne kadar iyidir bilmiyorum, yani telefon konusunda. Bir telefon markası gibi görmüyorum yani. Sizce LG telefon almak doğru mudur? Uygun mudur? LG olmasının + ve - si nedir? LG Telefon kullanımı az olduğundan bu konuyu açma ihtiyacı duydum ve şüpheye düştüm. yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi formlar...

hiç bulaşma lg'ye. ben de optimus black var. daha bir yıl olmadı telefonu alalı 3. kez servise gönderdim. 2. gönderişimden sonra telefona yeni imei numarası verdiler ama imei numarası kayıt dışı çıktı ve telefonum kapandı. ben de tekrar servise gönderdim. anlayacağın artık ümidimi kestim ben o telefondan. yapılsa bile hayır gelmez artık. aklın varsa hatta yalvarıyorum alma sen de benim gibi pişman olabilrisiin. ama yine de karar senin.

technoshark

technoshark

Üye
hiç bulaşma lg'ye. ben de optimus black var. daha bir yıl olmadı telefonu alalı 3. kez servise gönderdim. 2. gönderişimden sonra telefona yeni imei numarası verdiler ama imei numarası kayıt dışı çıktı ve telefonum kapandı. ben de tekrar servise gönderdim. anlayacağın artık ümidimi kestim ben o telefondan. yapılsa bile hayır gelmez artık. aklın varsa hatta yalvarıyorum alma sen de benim gibi pişman olabilrisiin. ama yine de karar senin.

bende 1 yıldan fazladır optimus black kullanıyorum ama senin dediğin gibi herhangi bir durumla karşılaşmadım :S

mustafa45336

mustafa45336

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Lg optimus 3D'Yi ısmarladım şuan kargoda imei tarzı sorunlar LG ile alakalı değil güvenilir bir yerden alırsan bu problem yaşanmaz. Kullanan çoğu kişi bu telefondan memnun. Bazı SGS2 kullanıcıları bu telefon daha iyi diyorlar. Nasıldır pek bilmiyorum anlamam ama LG'nin kaliteli bir firma olduğunu biliyorum en azından fiziksel sorunlarla karşılaşmam diye düşünüyorum. Yazılımsal sorunlarla aram gerçekten iyidir. Tekrar çok teşekkür ederim arkadaşlar. Telefon elime geçince görüşlerimi yazarım :)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Tüm parçalarını kendi üreten bir firma. Ürünlerinden kalite olarak genelde memnun kalınır. Ancak yazılımsal desteği çoğu kullanıcı tarafından yetersiz bulunur.

Üst Alt