[Cnyt] RM-596 Belle Refresh 111.040.1511

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allahin Cezasi

Allahin Cezasi

Üye
    Konu Sahibi
[Cnyt] RM-596 Belle Refresh 111.040.1511
Herkese selamlar. siteye 3-4 yildir uyeyim konulari takip ediyorum ama bu ilk postum, hic paylasimci olmadigimi anladim..)) Herkes gibi bende kendi cfw'mi yapiyorum ve kullaniyorum ama ben telefonu ingilizce olarak kullaniyorum. 3-5 arkadasim istiyor diye bu son hazirladigim cfw'yi turkcelestirdim. belki begenen olur diyede buraya koymak aklima geldi. Hazirladigim cfw'nin %90'ini ben yaptim ve cfw'yi oturdugum sitede en az 5 tane N8'e yukledim gayet stabil ve sorunsuz. Bir tek ufak hatasi var turkce klavyede iki tane ''i'' harfi var, yani ı harfide i harfi olarak gozukuyor arkadasim farketmis bana soyledi sanirim kullandigim fonttan kaynaklaniyor dikkat etmedim pek. Olay bundan ibaret begenen olursa yuklesin kullansin begenmezsenizde vatan sagolsun..))
  • Cfw'nin ozlliklerini yazayim genel olarak, yuklu olanlari akildan yaziyorum unuttuklarim olursada surpriz olsun..))
  • installserver, rompatcher 3.1 ve yamalari eklendi
  • Yazi tipini comics sans yaptim
  • Batarya ve oyun performansi icin cpu ve gpu ayari yapildi
  • Dolby mod ve ekolayzir gayet duzgun calisiyor, varsayilan muzik klasorleri E:music ve F:music olarak ayarladim
  • Sarki bilgileri duzenlenebiliyor
  • Avkon mod ekledim, batarya, wi-fi, bluetooth, usb ikonlari, togglelar ve transparan widgetlar
  • Karsi taraf telefonu acinca ve kapatinca titresim modu ekledim (tactile feeback)
  • Kinetik kaydirma ve korumali dosyalari bluetooth ile gonderme ekledim
  • Power tusuna yeniden baslatma ekledim ve download yeniden baslatincada devam ediyor
  • Kamera modlari ekledim resim video kalitesi ve extra zoom icin ve kamera kapatilinca olusan ram sorununu giderdim
  • Efekler ve yamalar E: de
  • Ekstra gps sunucusu ekledim
  • Haritalar, magza, adobe reader, quick office yuklu, shazam f mobile security youtube vs sildim
  • Daha ufak tefek artilari var hepsini hatirlayip yazamadim mazur gorun, ekran goruntusu eklemeyede usendim ama merak eden olursa koyarim..))

• Beğen
Tepkiler: .Murat.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Ekran resimi ve indirilecek link eklelemelisiniz.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ilk paylaşımın hayırlı olsun.katılımlarının devamını dileriz dostum :)

cihatyılmaz

Üye
kardeş resimleri eklersen daha iyi olur bide linkleri tabi :) bi kurarız deneriz...

Allahin Cezasi

Allahin Cezasi

Üye
    Konu Sahibi
kuki0707

kuki0707

Üye
klavye hızlandırması yaptın mı?? bide yazı dili sadece ing/tur şeklinde mi??

Allahin Cezasi

Allahin Cezasi

Üye
    Konu Sahibi
yok dostum klavye hizlandirmasi yapmadim, yazi dili ingilizce ve turkce

hizan

hizan

Üye
ellerine sağlık güzel olmuş.

.Murat.

.Murat.

Üye
teşekkürler kardeş şimdi yükledim yarın sorunlarını veya artılarını yazarım

.Murat.

.Murat.

Üye
eksiği yok fazlası var güzel olmuş tek kusuru efekti ben sade kullanırım

hizan

hizan

Üye
arama yaptığında arama tr değil.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
görünüşü şahane..comic sans güzel durmuş temada.başarılı bir çalışma :)

Allahin Cezasi

Allahin Cezasi

Üye
    Konu Sahibi
arama yaptığında arama tr değil.

evet dostum guzel bulmussun calling yaziyor..)) yurtdisina gidecegim icin zamanim kalmadi kendi telefonuma turkcesini flash atip deneyemedim arkadaslarin telde denedim gozumden kacmis 1-2 bisi.. ama cok kisa zamanda yapmama ragmen iyi olmus gibi begendim kendimi..)))

- - - Eklendi - - -

eksiği yok fazlası var güzel olmuş tek kusuru efekti ben sade kullanırım

evet gorsellige onem verdim biraz bundan once yaptiklarim cok fazla sade idi bunda biraz gorsellik kastim sanirim avkonlar togglelar filan..))

- - - Eklendi - - -

görünüşü şahane..comic sans güzel durmuş temada.başarılı bir çalışma :)

evet comic sans ayri bi hava katti birde su wallpaperdaki kiz Mila Kunis cok guzel..)) sagol dostum

cihatyılmaz

Üye
yarın indirip bi flash atarım bakalım bu nasıl olmuş forumdaki tüm refresh leri deniyorum kardeş :) eline sağlık şimdiden :tşk: benm için en önemli şey şarj umarım iyidir :)

Allahin Cezasi

Allahin Cezasi

Üye
    Konu Sahibi
yarın indirip bi flash atarım bakalım bu nasıl olmuş forumdaki tüm refresh leri deniyorum kardeş :) eline sağlık şimdiden :tşk: benm için en önemli şey şarj umarım iyidir :)

tamam dostum yazarsin fikrini deneyince.. sarji biraz daha verimli kullanabilirdim aslinda gorsellik cpu gpu falan filan ama kendime gore hazirladim bana sarjin o kadar onemi yok 3g butungun acik whatsapp email filan e can sikilinca oyunda giriyor isin icine bu halde bigun gece ertesi gunde oglen vakti sarj ediyorum yani kisacasi bibucuk gun gidiyor bende..))

Orhan___

Üye
Ben de kurmak isiyorum. İndirmeyi denedim, linkten indiremedim. Başka link var mı deneyebileceğim?

Teşekkürler

cihatyılmaz

Üye

tamam dostum yazarsin fikrini deneyince.. sarji biraz daha verimli kullanabilirdim aslinda gorsellik cpu gpu falan filan ama kendime gore hazirladim bana sarjin o kadar onemi yok 3g butungun acik whatsapp email filan e can sikilinca oyunda giriyor isin icine bu halde bigun gece ertesi gunde oglen vakti sarj ediyorum yani kisacasi bibucuk gun gidiyor bende..))

şuanada kadarki refreshlerde 3g kapalı whats up email gün boyu açıkken ve güç tasarrufu modundayken 20 saati zor gördüm kurtuluş hocanın final versiyonunda aynı durumda 35-40 saat arası gidiyordu birazdan yüklicem seninkini bakalım nasılmış

- - - Eklendi - - -

kardeş seninkini yükledim şimdi kardeş ama bu msj daki ı i olayını düzeltsen iyi olur o bi sıkıntı çünkü bide müzik çalarda ses ortadan yukarıya çıkmıyo en üste çıkınca aşağı inerken cızırtı veriyo bunar benim farkettiklerim.geri kalanında bi sıkıntı görmedim gayet stabil ve hızlı.şarj olayını deniyemicem çünkü msjlardaki o harf olayı yüzünden kullanımda sıkıntı yaşarım ben.başka bi cfw yükleyip onu denicem şarj konusunda falan.o msj olayını düzenlersen tekrar yüklerim ve şarj olayını denerim kardeş.eline sağlık

Allahin Cezasi

Allahin Cezasi

Üye
    Konu Sahibi
Ben de kurmak isiyorum. İndirmeyi denedim, linkten indiremedim. Başka link var mı deneyebileceğim?

Teşekkürler
simdi denedim link calisiyor indiriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt