Allahin Cezasi
Üye
[Cnyt] RM-596 Belle Refresh 111.040.1511
Herkese selamlar. siteye 3-4 yildir uyeyim konulari takip ediyorum ama bu ilk postum, hic paylasimci olmadigimi anladim..)) Herkes gibi bende kendi cfw'mi yapiyorum ve kullaniyorum ama ben telefonu ingilizce olarak kullaniyorum. 3-5 arkadasim istiyor diye bu son hazirladigim cfw'yi turkcelestirdim. belki begenen olur diyede buraya koymak aklima geldi. Hazirladigim cfw'nin %90'ini ben yaptim ve cfw'yi oturdugum sitede en az 5 tane N8'e yukledim gayet stabil ve sorunsuz. Bir tek ufak hatasi var turkce klavyede iki tane ''i'' harfi var, yani ı harfide i harfi olarak gozukuyor arkadasim farketmis bana soyledi sanirim kullandigim fonttan kaynaklaniyor dikkat etmedim pek. Olay bundan ibaret begenen olursa yuklesin kullansin begenmezsenizde vatan sagolsun..))
- Cfw'nin ozlliklerini yazayim genel olarak, yuklu olanlari akildan yaziyorum unuttuklarim olursada surpriz olsun..))
- installserver, rompatcher 3.1 ve yamalari eklendi
- Yazi tipini comics sans yaptim
- Batarya ve oyun performansi icin cpu ve gpu ayari yapildi
- Dolby mod ve ekolayzir gayet duzgun calisiyor, varsayilan muzik klasorleri E:music ve F:music olarak ayarladim
- Sarki bilgileri duzenlenebiliyor
- Avkon mod ekledim, batarya, wi-fi, bluetooth, usb ikonlari, togglelar ve transparan widgetlar
- Karsi taraf telefonu acinca ve kapatinca titresim modu ekledim (tactile feeback)
- Kinetik kaydirma ve korumali dosyalari bluetooth ile gonderme ekledim
- Power tusuna yeniden baslatma ekledim ve download yeniden baslatincada devam ediyor
- Kamera modlari ekledim resim video kalitesi ve extra zoom icin ve kamera kapatilinca olusan ram sorununu giderdim
- Efekler ve yamalar E: de
- Ekstra gps sunucusu ekledim
- Haritalar, magza, adobe reader, quick office yuklu, shazam f mobile security youtube vs sildim
- Daha ufak tefek artilari var hepsini hatirlayip yazamadim mazur gorun, ekran goruntusu eklemeyede usendim ama merak eden olursa koyarim..))
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

benm için en önemli şey şarj umarım iyidir