Jetpack Joyride şimdi Android'de! (Güncel - v1.3.6)

Sponsorlu Bağlantılar

dadaraz

dadaraz

Üye
Oyun mükemmel, tek kelimeyle mükemmel, öyle eğlencelik(k)i bugüne kadar mobil platformda en çok keyif aldığım oyunlardan biri, insanın tekrar tekrar oynayası geliyor, tam çıkacakken dur bir kez daha oynayayım diyorsun, sonra bakmışsın beş kez daha oynamışsın, Allah razı olsun birader, teşekkürler... :alkis:oke:

1ht1baron

Üye
Rootsuz galaxy gioda çalışır mı acaba?

serocan11

serocan11

Üye
Galaxy ace de çalışmadı paket çözümlemede sorun hatası veriyor tlf rootlu

kursat6161

Üye
evet kardeşim çalışır rootsuz gio da ben başka bi linkten indirmiştim tıkır tıkır çalışıyor. Sende bi dene bu linkten

berknq

Üye
turkcell t21 de çalıştı teşekürlerr

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Oyun mükemmel, tek kelimeyle mükemmel, öyle eğlencelik(k)i bugüne kadar mobil platformda en çok keyif aldığım oyunlardan biri, insanın tekrar tekrar oynayası geliyor, tam çıkacakken dur bir kez daha oynayayım diyorsun, sonra bakmışsın beş kez daha oynamışsın, Allah razı olsun birader, teşekkürler... :alkis:oke:

Bu kadar güzel anlatılabilir :D

tibet41

Üye
teşekkürler :oke:

Sciondar

Sciondar

Üye
böle oyunları olmadığı için symbiandan soğudum anca jetpack soldier yapmışlar oda çok dandik

aliemreyetgin78

aliemreyetgin78

Üye
Teşekkürler süper uygulama sağol :)

anilari35

anilari35

Üye
Turkcell T11 de çalıştı fakat oynarken ara ara kasıyor sinir bozuyo

TueroX

TueroX

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy ace de çalışmadı paket çözümlemede sorun hatası veriyor tlf rootlu

arkadaslar bunun diğer bi nedeni 1.(.apk uygulaması arkaplanda çalışan veya yuklu baska bir uygulama ile çakışıyor olabilir. 2.)bunun verilebilecek baska bir cevap.apk dosyası bozuk olabilir.3.)sürümünüze uyumlu olmayabilir.4.)telefonunuz virüslü olabilir.(android format atın en garantililsidir.)5.)bilinmeyen kaynaklar kapalı olabilir.

Bunlara bak istersen yardımcı olabilir...

- - - Eklendi - - -

Turkcell T11 de çalıştı fakat oynarken ara ara kasıyor sinir bozuyo

Oyunun boyutu küçük aslında kasması normal değil istersen System Panel diye bir program var ram derdine çare bir tuşla bütün açık uygulamarı kapatıyor. Market linki:

TueroX

TueroX

Üye
    Konu Sahibi
Jetpack Joyride 1.3.6 versiyonu çıkmıştır ana konuya link eklenmiştir...

sergei95

sergei95

Üye
Jetpack Joyride 1.3.6 versiyonu çıkmıştır ana konuya link eklenmiştir...

Bende 1.3.5 versiyonu var yeni versiyonla arasındaki fark ne birde bu versiyonu indidirsek 0'dan başlayacağız yoksa kaldığımız yerden mi?

jatvalca

jatvalca

Üye
emeğe saygı teşekkürler

CasuS_87

CasuS_87

Üye
saol kardeş .. :)

quiet_young55

quiet_young55

Üye
Teşekkürler kardeş Optimus Black'te harika çalışıyor, oyun harika...

hitmachine16

Üye
Oyun güzel çalışıyor da oyundan çıkınca paralar sıfırlanıyor bende. O kadar uğraşıp coin biriktiriyorum çıkıp bi daha girdim sıfırlanmış. Görevler sıfırlanmıyor ama onlar normal. 1.3.5 ve 1.3.6 sürümlerini motorola atrix ve nexus 7'de denedim iki ciazda da aynı sorun var.

Sizde de var mı bu sorun?

0MG90

0MG90

Üye
Teşekkürler Desire C sorunsuz çalışıyor ama grafikleri çok kötü umarım yeni versiyonlarında bunu telafi ederler.

qazwsxe

qazwsxe

Üye
t20 de kasıyor

master_fore

Üye
arasında fark var mı yeni versiyonla ? ben de 1.3.5 var 6 yı nasıl yukleyebiliriz kaldırıp bunu kurunca save data gitmeyecek mi? nekadar odunum

Üst Alt