TheCower
Üye
Lucid rüya mı bu ne acep
Evet rüya görüyordum ve anlatmayacağım bana kalsın. Sadece kendi yorum yeteneğim ile şu kanıya vardım, iyi bir rüya değil ama salih bir rüya olabilir. Herneyse ayağımda eski ayakkabılarım vardı ve ben rüyada olduğumu farkettim. Yazılarda okuduğum gibi yapayım dedim bakalım ne olacak. Rüyadaki bedenimden çıkmaya çalıştım falan filan işte. Beyaz bir ışık gördüm. Kendi kendime dedim ki ben şimdi anlatılanlara göre herşeyi yaparım falan diye. Kendimi odada garip bir şekilde gördüm ki uyurken çok garip olduğum doğrudur
ve sonra evi dolaşayım dedim ancak beceremedim. Neyse işin düşündürücü tarafı annemi düşündüm bakayım ne yapıyo diye ancak göremedim. Sonra uyandım ve biraz daha yatakta kalayım dedim. Aradan 2 dakka geçti geçmedi annem geldi bulaşık yıkarken elini cam kesmiş, Allahtan fazla kesmedi. Herneyse ben bunlara pek inanmıyorum yani yapılırlığına inanıyorum da adı lucid değil de başka birşey bunun. Asıl aklıma takılan birşey de ilk kez böyle birşey başıma geldi ve rüyamda annemi andım ve uyandığımda ise elini kesmişti. Bunda vardır bir hayır diyerekten Sormak istediğim soru şu Sizce bu lucid mi yoksa ne olabilir?
ve sonra evi dolaşayım dedim ancak beceremedim. Neyse işin düşündürücü tarafı annemi düşündüm bakayım ne yapıyo diye ancak göremedim. Sonra uyandım ve biraz daha yatakta kalayım dedim. Aradan 2 dakka geçti geçmedi annem geldi bulaşık yıkarken elini cam kesmiş, Allahtan fazla kesmedi. Herneyse ben bunlara pek inanmıyorum yani yapılırlığına inanıyorum da adı lucid değil de başka birşey bunun. Asıl aklıma takılan birşey de ilk kez böyle birşey başıma geldi ve rüyamda annemi andım ve uyandığımda ise elini kesmişti. Bunda vardır bir hayır diyerekten Sormak istediğim soru şu Sizce bu lucid mi yoksa ne olabilir?
bartu abi sen ne diyon ya 
nasıl oluyor bu astral seyahat biraz acar mısın abi