Lucid rüya mı bu ne acep

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheCower

TheCower

Üye
    Konu Sahibi
Lucid rüya mı bu ne acep
Evet rüya görüyordum ve anlatmayacağım bana kalsın. Sadece kendi yorum yeteneğim ile şu kanıya vardım, iyi bir rüya değil ama salih bir rüya olabilir. Herneyse ayağımda eski ayakkabılarım vardı ve ben rüyada olduğumu farkettim. Yazılarda okuduğum gibi yapayım dedim bakalım ne olacak. Rüyadaki bedenimden çıkmaya çalıştım falan filan işte. Beyaz bir ışık gördüm. Kendi kendime dedim ki ben şimdi anlatılanlara göre herşeyi yaparım falan diye. Kendimi odada garip bir şekilde gördüm ki uyurken çok garip olduğum doğrudur :) ve sonra evi dolaşayım dedim ancak beceremedim. Neyse işin düşündürücü tarafı annemi düşündüm bakayım ne yapıyo diye ancak göremedim. Sonra uyandım ve biraz daha yatakta kalayım dedim. Aradan 2 dakka geçti geçmedi annem geldi bulaşık yıkarken elini cam kesmiş, Allahtan fazla kesmedi. Herneyse ben bunlara pek inanmıyorum yani yapılırlığına inanıyorum da adı lucid değil de başka birşey bunun. Asıl aklıma takılan birşey de ilk kez böyle birşey başıma geldi ve rüyamda annemi andım ve uyandığımda ise elini kesmişti. Bunda vardır bir hayır diyerekten Sormak istediğim soru şu Sizce bu lucid mi yoksa ne olabilir?

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
muhtemelen tesadüf

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Rüyada olduğunu bildiğine göre lucid olabilir.

StunnerDead

StunnerDead

Üye
Rüyada iken rüyada olduğunu farkedersen lucid rüya görmüş olursun

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Rüyada iken rüyada olduğunu farkedersen rüyaya hakim olabilirsin ama senin yapmaya çalıştığın şey rüyayı kontrol etmek yerine Astral Seyahate çıkmaya çalışmak.Daha önce hiç astral seyehat deneyimi yaşamadım fakat sık sık istemli lucid rüyalar görürüm.i-doser adlı seslerin lucid rüya görmeye yarayan bir dozu var görme ihtimalini %30 kadar arttırıyormuş.Üstüste deneniğim 3-4 günden birinde elbet görüyorum diyim.Hiç lucid'ten astral'e geçmeyi denemedim çünkü lucid rüyalar yeterince eğlenceli oluyor.Senin okuduğun yazıda astral seyahate en rahat lucid rüya esnasında çıkıldığından ve astral seyehatte neler yapman gerektiğinden bahsediyordur.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
lucid ne astral seyahat ne eğlenceli olmak ne yazı okumak ne :allalla: bartu abi sen ne diyon ya :allalla: :kıskıs:

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
lucid ne astral seyahat ne eğlenceli olmak ne yazı okumak ne :allalla: bartu abi sen ne diyon ya :allalla: :kıskıs:

Noldu kardeşim ben bu tarz şeylere biraz ilgiliyim.Yani astral seyehati hiç denemedim aslında ihtiyaçta duymuyorum ama lucid rüya çok eğlenceli oluyor öneririm :kıskıs:

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

Noldu kardeşim ben bu tarz şeylere biraz ilgiliyim.Yani astral seyehati hiç denemedim aslında ihtiyaçta duymuyorum ama lucid rüya çok eğlenceli oluyor öneririm :kıskıs:

yok birşey olmadı da ben bunların hiçbirini bilmiyorum :hmmm nasıl oluyor bu astral seyahat biraz acar mısın abi :hmmm veya lucid :hmmm

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

yok birşey olmadı da ben bunların hiçbirini bilmiyorum :hmmm nasıl oluyor bu astral seyahat biraz acar mısın abi :hmmm veya lucid :hmmm

Astral'i bende bilmiyorum ama lucid için kendini hazırlaman lazım baya çok uzun süre rüyada olduğunu anlayamıyorsun bir süre sonra bütün lucid rüyalarında belli bir unsurun sabit olduğunu anlayabilirsen o zaman kontrol sana geçiyor.O şeyde bilinçaltında yer almış bir şey oluyor genelde.Eğer rüya esnasında o cismi farkedebilirsen değmesinler keyfine olmazsa normal rüya gibi geçiyor.Mesela benim farketmemi sağlayan unsur değişik bir kuş.Daha önce gördüğüme eminim ama nerde gördüğümü falan hatırlayamıyorum.Eğer o kuşu uçarken görürsem jeton düşüyor.Öyle yani :)

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

Astral'i bende bilmiyorum ama lucid için kendini hazırlaman lazım baya çok uzun süre rüyada olduğunu anlayamıyorsun bir süre sonra bütün lucid rüyalarında belli bir unsurun sabit olduğunu anlayabilirsen o zaman kontrol sana geçiyor.O şeyde bilinçaltında yer almış bir şey oluyor genelde.Eğer rüya esnasında o cismi farkedebilirsen değmesinler keyfine olmazsa normal rüya gibi geçiyor.Mesela benim farketmemi sağlayan unsur değişik bir kuş.Daha önce gördüğüme eminim ama nerde gördüğümü falan hatırlayamıyorum.Eğer o kuşu uçarken görürsem jeton düşüyor.Öyle yani :)

biraz anladım ama kendi kendine mi görülüyor bu rüya :hmmm

- - - Eklendi - - -

yani kendini hazırlama derken :allalla:

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

biraz anladım ama kendi kendine mi görülüyor bu rüya :hmmm

- - - Eklendi - - -

yani kendini hazırlama derken :allalla:

Ya görme ihtimalini arttıran belli metodlar var.Benim bir arkadaşım var her istediğinde görebiliyor mesela ben o kadar iyi değilim daha.Mesela i doser sesleri var onların tesir etmesi içinde beyninin o seslere belli bir seviyede alışması gerekiyor.Tabi başka yöntemleride var ama ben i doser ile başladım.Bundan öncede 1 2 kere görmüştüm zaten ama tam olarak bende değildi kontrol :)

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

Ya görme ihtimalini arttıran belli metodlar var.Benim bir arkadaşım var her istediğinde görebiliyor mesela ben o kadar iyi değilim daha.Mesela i doser sesleri var onların tesir etmesi içinde beyninin o seslere belli bir seviyede alışması gerekiyor.Tabi başka yöntemleride var ama ben i doser ile başladım.Bundan öncede 1 2 kere görmüştüm zaten ama tam olarak bende değildi kontrol :)

peki bu i doser denen sey nedir. Ne meraklıymışım ben yaw :kıskıs:

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

peki bu i doser denen sey nedir. Ne meraklıymışım ben yaw :kıskıs:

Hocam hobi bölümünde konusu vardı telefondan anlatmaya üşeniyorum açıkçası.Sen şimdi bana PM at ben yarın PCye geçince detayları ve püf noktalarını anlatırım sana :tebessüm:

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

Hocam hobi bölümünde konusu vardı telefondan anlatmaya üşeniyorum açıkçası.Sen şimdi bana PM at ben yarın PCye geçince detayları ve püf noktalarını anlatırım sana :tebessüm:

tamam abim yarın atarım telefonu zaten vereceğim birine uyuyorum ben :tebessüm:

paradox07

paradox07

Üye
I doser in hangi parçasını dinliyorsun??lucid rüyayı dergide okumuştum ama fazla inanmamıştım.denemeye değer doğrusu :)

otostopçu

otostopçu

Üye
astral ürkütücü zihin yoruyo ve gereksiz biraz 5. Boyutta gibi bişeysin mesela astraldeyken evinizin önündeki yoldasınız kaza oluyo ve görüyorsunuz canlı yani ruhunu rüya alemine göndermeden dünyada kontrollü dolaştırıyosun canlı herşey

ama lucid cok eglenceli bi renk tut o rengi her gördüğünde kendini çimdikle aradan 1 2 ay geçtiğinde rüyadayken o rengi gördüğünde bilinç altın seni çimdiklemen için uyaracak sende çimdiklediğinde canının acımadığını fark edersen sen.n kontrolünde olur rüya tarkan gelsin dersen rüyada tarkan gelir uçak sürmek istiyorum dersen hemen uçak fln uçuruyo bulursun kendini :)

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
astral ürkütücü zihin yoruyo ve gereksiz biraz 5. Boyutta gibi bişeysin mesela astraldeyken evinizin önündeki yoldasınız kaza oluyo ve görüyorsunuz canlı yani ruhunu rüya alemine göndermeden dünyada kontrollü dolaştırıyosun canlı herşey

ama lucid cok eglenceli bi renk tut o rengi her gördüğünde kendini çimdikle aradan 1 2 ay geçtiğinde rüyadayken o rengi gördüğünde bilinç altın seni çimdiklemen için uyaracak sende çimdiklediğinde canının acımadığını fark edersen sen.n kontrolünde olur rüya tarkan gelsin dersen rüyada tarkan gelir uçak sürmek istiyorum dersen hemen uçak fln uçuruyo bulursun kendini :)

:good:

- - - Eklendi - - -

I doser in hangi parçasını dinliyorsun??lucid rüyayı dergide okumuştum ama fazla inanmamıştım.denemeye değer doğrusu :)

lucid dream olması lazım adının :kıskıs: Çok yaratıcı bir isim bulmuşlar :ehe

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
ben hâlâ anlamadım yahu :hmmm eğlenceli falan diyonuz da rüya falan bana biraz korkutucu geldi :hmmm

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt