Bazı adminler ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Black-killing

Black-killing

Üye
    Konu Sahibi
Bazı adminler ...
Arkadaşlar bazı adminler çok sert.Durduk yere olay çıkartmaya çalışıyorlar.Bizi forumun kurallarına göre değilde kurduğumuz cümlelere göre davranıyorlar.Bazen çok sinirleniyorum.Ban yemektende korkmuyorum önemli değil yeni hesap açarız.Yalnız burdan söylüyorum burası kafanıza göre uyaracağınız sırf adminsiniz diye size güzel davranıp diğer arkadaşlara kötü davranacağız anlamına gelmiyor.Admin olunca bişey olmuyor gene aynı sen gene aynı sen.Hani bi farklılık yaratmaya gerek yok..Belki bazı arkadaşlarda benimle aynı fikirde ama kim bilir banlanma korkusuyla cevap yazamayacak.Kim bilir belki de sırf bu yazı yüzünden bana ban atacaklar.Çoğu kişide yorumda beni sert bi şekilde eleştirecek.Neyse sözüm o kişilere lütfen daha nazik daha güleryüzlü davranalım.Hepinize iyi geceler arkadaşlar.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
:alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke:

- - - Eklendi - - -

:alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke: :alkis :oke:

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
kanayan yaraya tuz bastınız. Ben o yüzden soğudum ya forumdan. Neyse şimdi yazarım gene ceza yerim.

ismail

ismail

Üye
konu kapanır hemen.
Eleştri konuları hemen kapanıyo ni hikmetse

Black-killing

Black-killing

Üye
    Konu Sahibi
kanayan yaraya tuz bastınız. Ben o yüzden soğudum ya forumdan. Neyse şimdi yazarım gene ceza yerim.

Aynen kardeş ya bi gün ben patlayacağım artık ağzıma ne gelirse ban atsınlar yemin ediyorum umrumda değil yeni hesap açarım kaldığım yerden devam.Hadi dur bakalım hangi güne denk gelecek

- - - Eklendi - - -

konu kapanır hemen.

Bilmiyoruz ne hikmetse bu konu taşındı sadece

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yeni hesap açmayla olmuyor farkedildın mi tekrar ban

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Olmadı farklı bir foruma giderim şimdi biri hakkında yazacağım birşeyler de neyse boşver zamanı gelince yazarım zaten o zamana az kaldı görürsünüz beyler burda herkes adına yazacağım

codblackops2

codblackops2

Üye
:hmmm

nazlican

Üye
sölemişken bide deki sürekli kilit vurup durmasınlar sanki küfür edyrz kötü konşyrz seviyeli tartşyrz :islik

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Burada belki admin değil ama çoğu admin den iyi biri birisi var adminlerin bu kişiyi örnek alması gerekir. Abi keşke sen admin olsan ( Furkan Güneş )

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Arkadaşlar bazı adminler çok sert.Durduk yere olay çıkartmaya çalışıyorlar.Bizi forumun kurallarına göre değilde kurduğumuz cümlelere göre davranıyorlar.Bazen çok sinirleniyorum.Ban yemektende korkmuyorum önemli değil yeni hesap açarız.Yalnız burdan söylüyorum burası kafanıza göre uyaracağınız sırf adminsiniz diye size güzel davranıp diğer arkadaşlara kötü davranacağız anlamına gelmiyor.Admin olunca bişey olmuyor gene aynı sen gene aynı sen.Hani bi farklılık yaratmaya gerek yok..Belki bazı arkadaşlarda benimle aynı fikirde ama kim bilir banlanma korkusuyla cevap yazamayacak.Kim bilir belki de sırf bu yazı yüzünden bana ban atacaklar.Çoğu kişide yorumda beni sert bi şekilde eleştirecek.Neyse sözüm o kişilere lütfen daha nazik daha güleryüzlü davranalım.Hepinize iyi geceler arkadaşlar.

Ah Ah Admin Olupta Birde Halden Anlamak Var :) Yalnız Sen Adminden Kastın ADMIN Rütbeli Mi Yoksa Moderatörler Mi ? Genelde MOD Rütbelere de ADMIN Deniyorda..

Neyse Benim Anladığım Kadarı İle Sen Kişinin Adminliğine/Moderatörlüğüne Güvenmemesini Ve Daha Dostane Davranmasını Mı İstiyorsun ?

O Zaman Bir Yol Var; PM İle Kim Şikayetçi İse İletin Durumunuzu Halinizi Sonra Deyinki Şu Konuda Haksızsın Şu Konuda Yanlışsın Bir Bir Yazın...

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Furkan Güneş halden anlayan biri keşke o admin olsa

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Toplam 4 Admin, kurucu Admin de dahil Ozan, Praetor, Erol ve ben bahsettiğiniz adminler biz isek buyrun eleştiriniz yapın eleştiriye açığız arkadaşlar ama öyle her canı sıkılan eleştiri yapamaz tabi, haklı sebepleriniz varsa buyrun zira haksız düşebilecek durumlarda oluşabilir.
Burda Forum kuralları dışında şahsi olarak kendi kafamıza göre hareket etmeyiz, edemeyiz. 1 üyeyi uyarırken illaki sebebimiz vardır açıklamasınıda yaparız uyarı sebebine.
Olmadık yere ban atmıyoruz dikkatinizi çekerim eleştiri yapan hangi üye banlandı?
konu kapanır hemen.
Eleştiri sebebine bakıyoruz üstte belirttiğim gibi o konu aktifleşmeden önce bakılır hangi sebebten neden şikayet edilir araştırılır haklı sebepleri var sa konu aktifleştirlir bu yüzden çoğu konu kapatılır yada silinir, zira özelden yapılan uyarılara bile eleştiri alıyoruz tepki gösteriliyor çoğu zaman insifiyatifimizi kullanıyoruz buda su istimal ediliyor.

Aynen kardeş ya bi gün ben patlayacağım artık ağzıma ne gelirse ban atsınlar yemin ediyorum umrumda değil yeni hesap açarım kaldığım yerden devam.Hadi dur bakalım hangi güne denk gelecek

- - - Eklendi - - -

Bilmiyoruz ne hikmetse bu konu taşındı sadece
Buyur rahat ol ağzına geleni söyle şikayetçi olduğun konu nedir daha doğrusu kimden şikayetçisin belirtebilirsin, aklıma takılan durum forumu ve kurucusunu bildiğin halde neden şikayeti direkt iletişimden belirtmediniz? Yada kurucu admin Ozan ile irtibata geçebilirdiniz.

sölemişken bide deki sürekli kilit vurup durmasınlar sanki küfür edyrz kötü konşyrz seviyeli tartşyrz :islik
Seviye dediğiniz durum; ( lan ,lun , defol konudan, yaşın kaç senin liseli?, bebeler konuya gelmesin, bi s... git yaaaa, kafan basmıyorsa girme konuya arkadaşım ) vs vb saya bileceğim onlarca kelime var ve bu şekilde hakaret seviyesine düşenler oldu, eğer bahsi geçen seviye buysa buna seviye demek yanlış olur. Mazereti olmayan her hangi bir konu durduk yere kilitlenmez bir sebebi vardır kilitlenmiştir sebebide açıklanmıştır.

Burada belki admin değil ama çoğu admin den iyi biri birisi var adminlerin bu kişiyi örnek alması gerekir. Abi keşke sen admin olsan ( Furkan Güneş )
Herşey hoş güzelde neden furkan ? yeni "Rambo_Ft" Konu örnek göstermek için açılmadı sizinde haklı sebebiniz varsa buyrun anlatın eleştiriye açığız diye belirttim üstte fakat bu yorumdan sonra ne yazıkki kapatmak zorundayım zira konu amacı farklı yönlere çekilmiş.
Eleştirini kabul ettim ancak sebebi olmayan sebepsiz bir eleştiri kime ne için hangi sebepten söylenmiş belli değil tamemen polemik yaratmak, yarası olan üyeleri içine çekmek, ortam germek adına açılmış bu konunun bundan sonrası için artık açık kalmasını gerektiricek bir sebebi, mazereti kalmamıştır.
Keyifli Forumlar.

Yönetim kadrosundan şikayetçi olduğunuz bir yönetici var ise ve Şikayetinizi bildirmek istiyorsanız İletişim Panelini kullanabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: asigsasi, Tuba, Süleyman ve 5 diğerleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt