Haydi gereksiz bölümü bana telefon önerin :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Haydi gereksiz bölümü bana telefon önerin :)
Konuyu cep telefonu genel bölümüne açmak istemedim.orada takilanlar zaten arada buraya da uğruyor ve burda takilanlarin da bu konuda bilgisi iyi.arkadaşlar bütçem 700 lira civarında.zorlasam taş çatlasa 800 lira olur.bana ne uygun olur?çok fazla oyun oynamıyorum,uygulama kullanabilirim biraz fazla ve internete baya girerim.aklımda olan SE neo V var.ama sar değeri biraz yüksek olduğundan alasım gelmedi.radyasyon çok etki eder mi?sizi önerdikleriniz nelerdir?

night_jack

night_jack

Üye
2.el s2 falan diyecem ama halen uçuyor onu satanlar:)

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
0 ı ne kadar s2nin?

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Aynen kardeşim Bence de 2.el Samsung Galaxy S II al ya da Xperi Neo V al bence

ismail

ismail

Üye
andoridse neo v iyidir.

Symbian istersen 701 iyidir

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Kardeş sıfırı +1000 den başlıyor Ama al kardeş bununla ilgilen

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
S2 beni aşar ya 2.el olsa da :) xperia neo v nin sıfır fiyatına bakıp yazabilir misiniz bana :) telefondaki radyasyon çok etkili midir,en azından cepte durduğunda kısır falan yapmaz demi :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
baş ağrısı için sar değeri yüksek telefonları öneririm :kop2:
Sen telefonları internetten bir araştır diyeceğim.
Bütçen ve isteklerin doğrultusunda sana nokia olarak 603 ve 701
Android olarak s2 öneririm.

night_jack

night_jack

Üye
S2 beni aşar ya 2.el olsa da :) xperia neo v nin sıfır fiyatına bakıp yazabilir misiniz bana :) telefondaki radyasyon çok etkili midir,en azından cepte durduğunda kısır falan yapmaz demi :)

şu var ama s2de daha fazla kişselliştirme yönünden kolay olurda yinede sen bilirsin. Neo vde radyasyon düzeyi 1 ve üstü olan riskli demektir çok uzun konuşmalar harici sorun olmazda nasılsa o radyasyonu başka yerlerdende kapıyoruz:)

doctorrr

doctorrr

Üye
s2 seni niye aşsın kardeşim bencede ikinci el s2 al rahat et baya gider hem o :evet:

anılbaran

anılbaran

Üye
al bi 701 tamam

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
iphone 2g al :ehe

TheMadness

TheMadness

Üye
Arc S

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Valla herkes başka bi şey söylemiş ya kafam karıştı.s2nin ikinci eli ne kadardır ki?bi de ikinci el alırsam garantiye nasıl gönderirim?iphone almak istemiyorum ya sevmiyorum:)

- - - Eklendi - - -

Valla herkes başka bi şey söylemiş ya kafam karıştı.s2nin ikinci eli ne kadardır ki?bi de ikinci el alırsam garantiye nasıl gönderirim?iphone almak istemiyorum ya sevmiyorum:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt