Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bana Gün Pazartesi'ye Kadar Farketmez.Sonra HaftaSonu Aynen Saat Geç Olmasın
_ardaa
Üye
Bu hafta olursa gün belirleyin ona göre karar verelim bence, ama siz karar verin ben en son uyar uymaz söyleyeyim başka şeyler çıktı benim muallakta şuan.
Mad EagLe
Üye
benide yazın ama işim belli olmaz gelmeye çalışacağım siz günü ve yeri ayarların uygun olursam büyük ihtimal gelirim
y n s c n
Üye
Yer konusunda tartışmaya gerek yok, çoğunluk yine kadıköy diyecek. Hem artık kartal-kadiköy metrosuda açıldı pınar için gelmek kolay oluacak
Kişiye göre yapılsaydı benim 2 sene önce yapılan bir buluşmaya 4 saatte gitmemem gerekirdi. Bulunduğum yerden Taksim'e 4 saatte gittim. Sadece arkadaşlarıma merhaba deyip bir kahve içebilmek için gittim. O kadar. Yarım saat oturdum, kalktık.
Bunu yapabilenler de zaten forum arkadaşlığından ileriye gidiyor. Pelin ve ben gibi. Her fırsatta buluşup kahvaltı yapıyor mesela. Bir telefonla haydi şuraya gel deyip akşam saatinde kahve içebiliyor. Vapur Dumanı (Esra) ve ben gibi.
Neyse dağıtmayayım konuyu. Sonuç olarak Kadıköy bana da yakın değil. 1 saatte geliyorum Kadıköy'e. Herkese bir vapur, bir otobüs mesafesi olduğu içinn Kadıköy'de buluşuyorduk. Yer değişebilir. Problem değil Yunuscm.
Barış Grc
Üye
Ben yapılıyor demedim ki, bunu nereden çıkardın? Yapılmamalı dedim ve bunu herkes için söyledim çünkü uygun olanı bu. Ki farketmez örnek gerekirse ben ankaraya 6 saat için gittim bir arkadaş o da forumdan .
MrTech
Üye
Konu Sahibi
Kabatas yakın mı size ?
Barış Grc
Üye
Benim için farketmez, ama listeye kayıtlı olanlar yazsın bir, yerlerini ortak nokta bulunur ..
pelın_
çarşamba olsun bizim olsun
minoo
Üye
Kabataş bana da uyar. Kadıköy'den bir vapura bakar. Olur benim için.
Ama yarın iş görüşmem var. Eğer olumlu geçerse sadece haftasonları olur bana artık