Bon Jovi - It's My Life - YouTube
doctorrr Üye Konu Sahibi _SurgeoN_' Alıntı: Teşekkürler süper bir şarkıdır Genişletmek için tıkla ... gitarist bey istedide
GuitaristBoy Üye rabbace' Alıntı: Gitarı resmen konuşturuyorlar ya bitiyorum ona Genişletmek için tıkla ... sırf bu grup yüzünden birr talk box aldım - - - Eklendi - - - .Doktor' Alıntı: gitarist bey istedide Genişletmek için tıkla ... tabi zevkimi bilirim ben
rabbace' Alıntı: Gitarı resmen konuşturuyorlar ya bitiyorum ona Genişletmek için tıkla ... sırf bu grup yüzünden birr talk box aldım - - - Eklendi - - - .Doktor' Alıntı: gitarist bey istedide Genişletmek için tıkla ... tabi zevkimi bilirim ben
doctorrr Üye Konu Sahibi GuitaristBoy' Alıntı: sırf bu grup yüzünden birr talk box aldım - - - Eklendi - - - tabi zevkimi bilirim ben Genişletmek için tıkla ... bana kalsa daha hard şeyler çalarımda işte
GuitaristBoy' Alıntı: sırf bu grup yüzünden birr talk box aldım - - - Eklendi - - - tabi zevkimi bilirim ben Genişletmek için tıkla ... bana kalsa daha hard şeyler çalarımda işte