Telefon Aldım Bakarmısınız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Aldım Bakarmısınız
Sa arkadaslar Nokia c7 vrdı ancak bozuktu geri verdim ve 0 Galaxy yang aldım 470 tl ye. İnceleme Ve Onerileriniz Nedir İyi bir alımmı ? Neler yuklemem Gerek Dogru kararmıdır Cevp verrmsnz ?

• Beğen
Tepkiler: -Emre

-Emre

-Emre

Üye
kesinlikle yanlış karar ama ümidini kesme sen yine de. çünkü young malesef samsungun en kötü telefonu o fiyata symbian bi telefon alabilirdin.

• Beğen
Tepkiler: msafa1905
KaRaMsAr pReNs

KaRaMsAr pReNs

Üye
c7yi verince young yerine galaxy w alsaydın keşke

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
C7 yi ne kadara almıştın?

Kingmortall

Kingmortall

Üye
o fiyata 603 alabilirdin young samsungun en kötü telefonlarından

Kerim.

Kerim.

Üye
Normalde 379:tl:

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
kazık yemişsin

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Young yerine 603 daha iyi bir tercih olurdu o telefonu bizzat inceledim ama Android ile alakası yok ve Symbian ile 603 çok çok daha iyi zaten karşılaştırmaya gelmez bence :) Değişme imkanın 603'e bakmanı öneririm çünkü aldığın Android zaten çoğu Android uygulamasına uyumsuz.

badmus

badmus

Üye
Galaxy wonder dusunebilirsin. ace de olabilir. ama young olmaz :oke:

hunter41

hunter41

Üye
beklentilerini karşılamayacak bir telefon menü geçişlerinde bile lag yapıyor keske biraz daha para koyup ikinci el 600 e temiz galaxy wonder alabilirdin yada benim için android gerekli değil diyorsan nokia multimedya telefonlarından alabilirdin

badmus

badmus

Üye
beklentilerini karşılamayacak bir telefon menü geçişlerinde bile lag yapıyor keske biraz daha para koyup ikinci el 600 e temiz galaxy wonder alabilirdin yada benim için android gerekli değil diyorsan nokia multimedya telefonlarından alabilirdin

+1 haklı

MrExpert

MrExpert

Üye

+1 kesinlikle katılıyorum..

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Beyler durum soyle elimde olmasa almazdım ztn 450 tl vermistim ztn c7 icin telefoncuya o yuzden sadece o telefoncudan almam gerekiyordu :))) yoksa nabam telefonu tek o vrdı bu fiyata kasma fln yok güzel kullanıyorumda :)))) sarjı coook cabuk bitior yeni almama ragmen nedenki ?

MrExpert

MrExpert

Üye
Beyler durum soyle elimde olmasa almazdım ztn 450 tl vermistim ztn c7 icin telefoncuya o yuzden sadece o telefoncudan almam gerekiyordu :))) yoksa nabam telefonu tek o vrdı bu fiyata kasma fln yok güzel kullanıyorumda :)))) sarjı coook cabuk bitior yeni almama ragmen nedenki ?

Çünki android genel sorun..

abandonware

abandonware

Üye
olum bozmayın adamın moralini :cry: fakat ne diyim.. 2. elden satıp wonder alabilirsin..

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Kardeş 603 alsaydın keşke :)

-Emre

-Emre

Üye
Hniyebsattin ki c7yi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt