Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
FLY Turkish Uygulaması ???
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nopapeny
Üye
Konu Sahibi
FLY Turkish Uygulaması ???
Selam arkadaşlar... Türk Hava Yolları'nın store.ovi.com da bulunan Fly Turkish uygulamasının belle uyumlu olanı var mı ? sis veya sisx dosyası şeklinde olan var mı ? Tel Modeli C6-01... store den bir türlü indiremedim.
sürekli hata vermekte. e-mail attım nokia ve ovi ye bir e-maile cevap geldi 111.020.1511 versiyonu yükleyin dedi ya diyorum ki arkadaş telefonun şuanki yazılımı 111.040.1511 yeni versiyondan eski versiyona geç dioki
sürekli hata vermekte. e-mail attım nokia ve ovi ye bir e-maile cevap geldi 111.020.1511 versiyonu yükleyin dedi ya diyorum ki arkadaş telefonun şuanki yazılımı 111.040.1511 yeni versiyondan eski versiyona geç dioki
anlamadım ki arkadaş ne yapmaya çalışıyorlar nedir. Ya indiriyor sanki kendince ama bir türlü kurulumu yapmıyor hayır nokia'nın kendisine de bu şekilde bir e-mail attım tamam mantıklı cevap veriyorlar ama bakıyorsun bazı işlerde de mantıksızlık meydana geliyo. Örneğin arkadaş sitede var ise bu kurulum olur diyorsa bu sistem e kurulsun da kurulsun neyse yaa bi gelişme olursa haberdar edeceğim belki e-mail atarlar birşey olur