telefon parlaklığı düşüyor?701

Sponsorlu Bağlantılar

mesut-0114

Üye
    Konu Sahibi
telefon parlaklığı düşüyor?701
arkadaşlar bazen ayarlanan saniye gelmeden telefon parlaklığı düşüyor.kilit kapat aç yapmadan ekran tam aydınlanmıyor.özellikle gün ışığında olması ayar sorunu olduğunu dùşündùrttü?neden olabilir.çözümü sizlerden bekliyorum.teşekkürler.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
elin sensörün üzerine geliyor olabilir mi?

mesut-0114

Üye
    Konu Sahibi
öyle olduğunda ekran tamamen kararıyor.benim bahsettğm parlaklık en aza düşüyor.tabi bazen oluyor bu

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
öyle olduğunda ekran tamamen kararıyor.benim bahsettğm parlaklık en aza düşüyor.tabi bazen oluyor bu

yok öyle olunca ekran tamamen kapanmaz ortam ışığına göre kendini ayarlayınca ışık düşer veya güneşe çıkarsam çoğalır. Elin veya parmagin orayi kapattıği zaman sensör karanlık algılıyor ve ışık düşüyor.

mesut-0114

Üye
    Konu Sahibi
aklıma yattı..içerde daha öyle sorun görmedim çünkü.ekran TAMAMEN kararması çok oluyor.sensor kapanınca.

tempestshine

tempestshine

Üye
Bu bende de çok sık olan birşeydi.Ekran parlaklığını en sona ayarladım.böyle bir sorunum kalmadı

mesut-0114

Üye
    Konu Sahibi
yani en yükseğemi ayarladın.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Arkadasin da dedigi gibi ekran parlakligini en sona ayarla kalmiyo oyle bisey. Hem gun isiginda daha parlak gorunuyo.

mesut-0114

Üye
    Konu Sahibi
ışık otomatik düşmesi yükselmesi sensore bağlımı.?

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Aslinda tam tersi degil normali oyle. Cunku guneste kisik ekran olursa ekranda hicbisey goremezsin ayrica gece de ekran parlak olursa karanlikta baya parlak olur ve goz yorar ondan isigi azaltiyo

• Beğen
Tepkiler: ANIL

mesut-0114

Üye
    Konu Sahibi
bahsettiğiniz şey telefenun kendi özelliğimi.nasıl açıp kapatıyoruz bunu.benim bahsettim POCKETSENSOR uygulaması yüklü iken oluyor..

ANIL

ANIL

Admin
bahsettiğiniz şey telefenun kendi özelliğimi.nasıl açıp kapatıyoruz bunu.benim bahsettim POCKETSENSOR uygulaması yüklü iken oluyor..

Evet telefonun kendi özelliğidir. O zaman yazdığın uygulamanın ayarlarına bir bak.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Kendi ozelligi kardes. Ayarlardan en yuksege getir parlakligi kendi ayarliyo sonrasinda. On kameranin yaninda sensor var evde deneyebilirsin kensin parmagi I uzerine tutunca isigi azaliyo.

Silinen Üye 2000119

Silinen Üye 2000119

Kapalı Hesap
brigtnesscontrol programını indirin üzerinden hem rahat parlaklık ayarı yapar hem de sensor kontrolünü aç/kapa yapabilirsiniz.

Üst Alt