Tıkladım sen küsmedin ben küstüm. Yani sen küsmediğin için ben küstüm :hih: anlamadım abi ya :hmmm
.Behzat Ç. Üye Konu Sahibi Furkan Güneş' Alıntı: Tıkladım sen küsmedin ben küstüm. Yani sen küsmediğin için ben küstüm Genişletmek için tıkla ... anlamadım abi ya
Furkan Güneş' Alıntı: Tıkladım sen küsmedin ben küstüm. Yani sen küsmediğin için ben küstüm Genişletmek için tıkla ... anlamadım abi ya
RecepBerkA Üye Jack-Sparrow' Alıntı: anlamadım abi ya Genişletmek için tıkla ... Her türlü küsücez diyor
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Jack-Sparrow' Alıntı: niyemişş Genişletmek için tıkla ... Ben tıkladım sen küsmedin bu seferde ben küstüm ama içim rahat etmedi gel barışalım
Jack-Sparrow' Alıntı: niyemişş Genişletmek için tıkla ... Ben tıkladım sen küsmedin bu seferde ben küstüm ama içim rahat etmedi gel barışalım
Aybin.Kilic Üye Jack-Sparrow' Alıntı: yav arkadaşlar son zamanlarda sevgilim bana öküz diyor bunun sebebini araştırıyom ama bulamıyom öküzlükte yapmadım alla alla Genişletmek için tıkla ... Ne mutlu sana iltifat etmiş ama bir yerlerde gene hata yapmışsındır.
Jack-Sparrow' Alıntı: yav arkadaşlar son zamanlarda sevgilim bana öküz diyor bunun sebebini araştırıyom ama bulamıyom öküzlükte yapmadım alla alla Genişletmek için tıkla ... Ne mutlu sana iltifat etmiş ama bir yerlerde gene hata yapmışsındır.