Ya abi kız turkcelli konuşamyoruzz !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

atp96

Üye
    Konu Sahibi
Ya abi kız turkcelli konuşamyoruzz !!
Ya arkadaşlar turkcell belasına da bulaşmak istemiyorum şöyle adam gibi int. Sms. Ve dk. Olan paket bilen varmı ücret de el yakan olmasın hani .d.d

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Eger sen vodafonsan. özgür genc tarifesi var her yöne 10 dk 50 kurus yükleme kosuluda yok. yada whatsapp viber gibi int. gerektiren programlarla konusabilirsiniz.

atp96

Üye
    Konu Sahibi
Eger sen vodafonsan. özgür genc tarifesi var her yöne 10 dk 50 kurus yükleme kosuluda yok. yada whatsapp viber gibi int. gerektiren programlarla konusabilirsiniz.
Yok krdeş avea lıyım turkcelle geçiş yaptm mecbur ama turkcell de int. Sms dk bildgn tarife varmı ?

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Yok krdeş avea lıyım turkcelle geçiş yaptm mecbur ama turkcell de int. Sms dk bildgn tarife varmı ?

mutlaka uygun tarifrler vardir reklam yapiyolar baya. internet sitesi girip baktinmi ?

mahmut4545

mahmut4545

Üye
Sms yok düzgün ama gencplus tarifesi baya uygun ona geç heryone 5000 sms 12 tl, aramalarda ılk 10 sn ücretsiz vs. Bi sürü avantaj var fakat hat sahibi 26 yaş altı olması gerekli.

phasan

phasan

Üye
Sms yok düzgün ama gencplus tarifesi baya uygun ona geç heryone 5000 sms 12 tl, aramalarda ılk 10 sn ücretsiz vs. Bi sürü avantaj var fakat hat sahibi 26 yaş altı olması gerekli.

Vodafone 12 bin sms 9 tl genc ozgur avantajli konturun oldugu surece 10 dk 50 kurus 10 saniye 10 kuruş

atp96

Üye
    Konu Sahibi
hmm anladm arkadaşlar yani turkcell fos çıkti cok saolun :)

rapidline

Üye
ben yaptım var

phasan

phasan

Üye
Ayrica numarani tasirsan 500 dk 15 tl vodafone

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
olurmu ya 500 dk 21 tl oldu artık hasanım :)

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
tamam işte kardeşim 21 tl oldu o 500 dk
vodafone bayisinde görmüştüm hatta vodafone'dan msj gelmişti bana

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Var var ben yaptım var..19tl+5tl+5tl»»500dk+500mb+7500sms heryone ben yaptım yaz 2222 ye gönder.

atp96

Üye
    Konu Sahibi
hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Pardon kardeşim ufak bi hatam olmuş 7500 sms turkcell içi 1500 sms diğer yönlere yine de iyi :oke:

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Tabi bir de gnctrkcll li olman lazım :oke:

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Tmam kardeşm o farketmezde genç turkcele geçme proseduru nedir ? Bide 500 dk turkcell mi h.y mi ?

Genç turkcelle 26 yaşın altındaki herkes geçebilir..500 dk da :evet: heryone :oke: gnctrkcll yaz 2222 ye gönder senden bilgilerini isteyecek onları da yazıp yollarsan gnctrkcll lisin artık ve hattın senin üzerine olmasi gerekmiyor bunu da söyleyim :)

TheCower

TheCower

Üye
Biz ayrı operatörlerin aboneleriyiz deyip ayrıl ben öyle yaptım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt