Arkadaşlar Yeni Android Telefon Alıcam içeri buyrun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Yeni Android Telefon Alıcam içeri buyrun
Artık nokiadan sıkıldım satıp biraz üstünede koyup iyi bir androidli telefon almayı düşünüyorum istediğim telefon oyun performansı yüksek ve kamera işlemci vb. gibi özelliklerinin iyi olmasını istiyorum yardımcı olunuz. :D

bütçem:1000-1500 arası

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Biraz çıkarsan one x yada s3 olur. Çıkamazsan s2 yada one s'te olur. Iphone 5'in çıkmasını beklersen her türlü daha iyi olur.

enterneoll

enterneoll

Üye
galaxy nexus-xperia S olabilir :) fakat galaxy nexus kamerası 5mp :(

Black

Black

Üye
kamerayı sorun etmessen galaxy nexus
ama kamerayı sorun edersen s2 veya one s
bence nexus al derim ilk sen güncelleme alırsın ve güncelleme konusunda geri plana atılmassın

LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
tamam arkadaşlar sipariş verdim galaxy nexus yolda gelince program tema gibi konularda yardımcı olursunuz dimi ilk defa android kullanıcamda

- - - Eklendi - - -

herkese verdiği fikirlerden dolayı teşekkür ederim :D

enterneoll

enterneoll

Üye
hayırlısı olsun bende galaxy nexus seçmeni istiyordum güncelleme sırasında şu anda 1 numara :) ve google kolay kolay desteğini çekmez artık :)

cortex47

cortex47

Üye
galaxy note veya galaxy s2. gpu gücü ve kamera performansı bakımından galaxy nexus'u önermem. sony xperia s de çok güzel bir alternatif.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Artık nokiadan sıkıldım satıp biraz üstünede koyup iyi bir androidli telefon almayı düşünüyorum istediğim telefon oyun performansı yüksek ve kamera işlemci vb. gibi özelliklerinin iyi olmasını istiyorum yardımcı olunuz. :D

bütçem:1000-1500 arası

S4 işlemcili HTC One S olabilir,
Samsung Galaxy SII olabilir,
bi sitede HTC One S'i 1.600TL civarında satıyorlar,
Samsung galaxy SIII'te olabilir yani :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
1500'e kadar bence yeni bir cihaz al diyeceğim de yani yurtdışı imkanın var ise One X veya s4 işlemcili One S bakabilirsin..Nexus,Galaxy S2 nin gerisinde bana göre güncelleme için telefon alınmaz yani..

amcalu1

amcalu1

Üye
Oyun oynamayı seviyorsan galaxy nexus uzun ömürlü bir seçim değil

foreverthe

foreverthe

Üye
Biraz daha ekleyebilirseniz 1600 kusure kipa'da S3 var :)

Neverex

Üye
[h=1]Sony Xperia S. :good:[/h]

LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bakın nexus oyun için değilse 3 günde değiştirme şansım var ben oyun performansı yüksek olan telefon söyleyin değiştireyim.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
arkadaşlar bakın nexus oyun için değilse 3 günde değiştirme şansım var ben oyun performansı yüksek olan telefon söyleyin değiştireyim.
Galaxy S2 var tabii s3 de alabilirsin tabii One X de koyabilirsen ama koyamam dersen s2 de iyidir GPU'lara dikkat et derim PowerVR540 Nexus ile Mali400 S2 karşılaştırırsak daha iyi anlarız aslında oyun performansını :)

amcalu1

amcalu1

Üye

Samsung galaxy s3 ve galaxy s2 nin oyun performansı güzeldir one x te guzel telefon ama güncellemeden önce oyunlarda kasiyordu guncellemelerden sonra düzelip düzelmediğini bilmiyorum düzeldiyse bende one x alabilirim çünkü kamera ve müzik konusunda cok başarılı

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Samsung galaxy s3 ve galaxy s2 nin oyun performansı güzeldir one x te guzel telefon ama güncellemeden önce oyunlarda kasiyordu guncellemelerden sonra düzelip düzelmediğini bilmiyorum düzeldiyse bende one x alabilirim çünkü kamera ve müzik konusunda cok başarılı
4.0.4 ile güncellemeden önceki One X arasında uçurum var :)

LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
o zaman almışken tam alıyım s3 alıcam arkadaşlar biraz daha koyup en azından geleceği açık telefon

cortex47

cortex47

Üye
kesinlike s3, note veya s2 bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt