aranızda ptt kargoyu kullanan var mı ????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
andezitt

andezitt

Üye
    Konu Sahibi
aranızda ptt kargoyu kullanan var mı ????
ya kız arkadaşıma hediye göndericem biraz uzağız birbirimize ist. izmir arası. 1 sene olucak bi kaç gün sonra. mp3 aldım onu göndericemde. ama onun evine gitmiycek bu paket. ptt binasına gidicek paket geldiğinde sevgilime sms atıcaklar yada arıcaklar var mı böyle bir şansımız diğer kargolarda varda ptt kargoda var mı? bide ne kadar tutar bunun fiyatı gönderimi?

dready112

dready112

Üye
ben bi kez kullanmıştım, senin yaptığın şey için :) eldiven göndermiştim ufak bi hediyeydi tartılık bi durum yoktu 5.5tl almışlardı sanırım (geçtiğimiz yıl başında). Her türlü yapıyorlar yani ptt ofisine gidip daha net bilgi alabilirsin.

u_cosar

u_cosar

Üye
Evet sms bilgilendirmeli şubeye kargo yollanabilir

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
direk adresine göndermenin ne sakıncası var

KarakayA67

Ptt kargo ucuz ama gc gdyo bnde izmrdn edrnye gndrmstm :-D5 gunde gtti

andezitt

andezitt

Üye
    Konu Sahibi
direk adresine göndermenin ne sakıncası var

ailesi problem olabiliyoda onun için.

- - - Eklendi - - -

ben bi kez kullanmıştım, senin yaptığın şey için :) eldiven göndermiştim ufak bi hediyeydi tartılık bi durum yoktu 5.5tl almışlardı sanırım (geçtiğimiz yıl başında). Her türlü yapıyorlar yani ptt ofisine gidip daha net bilgi alabilirsin.

sanırım m kg kadar 5.5tl ödüyosun öyle bişey okumuştum ama bilmiyorum. sms bilgilendirmesi varmış o zaman kullanırım fiyatıda pek önemli değil aslında.

- - - Eklendi - - -

Evet sms bilgilendirmeli şubeye kargo yollanabilir

t.ederim öyle yapıcam o zaman saolasın.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
kargo parası 5.5 TL
+ 1 tl sms bedeli verirsin. sanırım bu kadardı.. şubeden teslim olarak gönderirsin.

ben malatyadan istanbula 28 saatte ulaştıgını biliyorum kendim gönderdim :ehe

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
ailesi problem olabiliyoda onun için.

- - - Eklendi - - -

sanırım m kg kadar 5.5tl ödüyosun öyle bişey okumuştum ama bilmiyorum. sms bilgilendirmesi varmış o zaman kullanırım fiyatıda pek önemli değil aslında.

- - - Eklendi - - -

t.ederim öyle yapıcam o zaman saolasın.

şu aileler araya girmese olmaz dimi :vur

greenmile

greenmile

Üye
bunu zamanında bende yapmıştım sonra pederine enselenmiştim çok ufakken hey yavrum hey...

neyse soruna cevap vereyim şube teslimi göndericen telefon yada sms ihbarlı dersin kendisi gider alır bu kadar.

KarakayA67

Belrlı kilo wardı 2 kiloya kadarmı nydı 5,5 adrestn alnrsa fark oduydun bnim kargo gc gtti gnlleme ypmk dgl ama dgr kargolar kadar ilgi yok ama ucuz oldgu icn terch ptt tabki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt