İPHONE iOS 6 beta 4 LINKLER GÜLE GÜLE KULLANIN :))))

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evroo

evroo

Üye
    Konu Sahibi
İPHONE iOS 6 beta 4 LINKLER GÜLE GÜLE KULLANIN :))))
BURADAN INDIREBILIRSINIZ:

NOT:İOS 6 nın kurulu olması gereklidir!!!

15097

15097

Üye
Not: iOS 6'nın kurulu olması gerekir. :)

Türe

Türe

Üye
Geliştirici hesabına ihtiyaç yok :ok2:

15097

15097

Üye
iPhonedo sağolsun her şeyi anlattı ama betalarla ugrasamam diye kurmadım :D

- - - Eklendi - - -

cok sorunlu oluyorlar :hih:

• Beğen
Tepkiler: Türe
azrock

azrock

Üye
Geliştirici hesabı olmadan (garip, Apple el atmadı bu konuya) iOS 6 betaları yükleyebilirsiniz.

iOS 6 beta 4 icin direk beta 4 ipsw sini indirip kurun.

Bir de anlamadığım teşekkürler de iOS 6 beta 4 çıkalı neredeyse 1 ay oldu, konu fazla geç kaldı. En geç 1 haftaya iOS 6 final gelecek.

15097

15097

Üye
Geliştirici hesabı olmadan (garip, Apple el atmadı bu konuya) iOS 6 betaları yükleyebilirsiniz.

iOS 6 beta 4 icin direk beta 4 ipsw sini indirip kurun.

Bir de anlamadığım teşekkürler de iOS 6 beta 4 çıkalı neredeyse 1 ay oldu, konu fazla geç kaldı. En geç 1 haftaya iOS 6 final gelecek.
beta 5 6 7 8 cıkmayacak mı :hmmm

azrock

azrock

Üye

beta 5 6 7 8 cıkmayacak mı :hmmm

Çıkmaz. Zaten şöyle 12 Eylül'de Apple'ın etkinliğinde iPhone 5'in tanıtılması bekleniyor. E iPhone 5 iOS 6 ile gelecek. Bir cihaz tam sürümü kullanır ve onun güncellemesini alırken, diğer destekleyen cihazlar neden onun betasını kullansın ki?

15097

15097

Üye

Çıkmaz. Zaten şöyle 12 Eylül'de Apple'ın etkinliğinde iPhone 5'in tanıtılması bekleniyor. E iPhone 5 iOS 6 ile gelecek. Bir cihaz tam sürümü kullanır ve onun güncellemesini alırken, diğer destekleyen cihazlar neden onun betasını kullansın ki?
soruyu yanlış sordum.neden beta 5 6 falan cıkmadı diyecektim :ah

evroo

evroo

Üye
    Konu Sahibi

katılıyorum :)

- - - Eklendi - - -

bilmiyorum arkadaşlar ben geliştirici hesabından yaptım ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt