mutlu8890
Üye
denedim hocam tekrar indirip kendi sitesinden yine aynı hatayı veriyor
rom patcher sürüm 3.1 i indir kur. Sorun rompatcherdan
rom patcher sürüm 3.1 i indir kur. Sorun rompatcherdan
tamamdır hocam sağol sorunu çözdüm rom patcher ın lite version unu kuruyordum ondanmış. normalini kurunca hata vermedi
o zaman kırıntılar karıştırıyor. Hard format at depoyu biçimle phoneixle yazılımı sıfırla sw reset yani. Tekrar dene
tamamdır hocam sağol sorunu çözdüm rom patcher ın lite version unu kuruyordum ondanmış. normalini kurunca hata vermedi
evet hocam sesde oldu.
tamam o zaman sesde olmuştur.
evet hocam sesde oldu.
dışarda kulaklıkla müzik dinlemeye çalıştım inanın hiç bir şey duyamadım bunun bir hal çaresi yok mu en iyi kulaklık ama ses çok düşük![]()

burdaki http://qfs.mobi/f224351 Müzik Çalar & Alfabetik Fix ses yukseltme modunu c:/patcher klasörune at rompatcher ses yukseltme modunu aktif et ve tekrar rompatcherda olan remove rec tone varsa bunu da pasif et sonra müzikçalari aç bakalim kulakların çinlansin..![]()

dışarda kulaklıkla müzik dinlemeye çalıştım inanın hiç bir şey duyamadım bunun bir hal çaresi yok mu en iyi kulaklık ama ses çok düşük![]()
güzel anlatım eline sağlık
- - - Eklendi - - -
@adem2135 in dediğini yap kardeşim

teşekkür hakan sağol arkadaş cevap alsın istedim..![]()
eklemeler devam ediyorklavye çok güzel aralığı filan alfsayısal da ama bir konuyu pek beğenmedim
ekran kilitliyken çıkan saat pek okunaklı değil
![]()
bu tarz bir şey olsa daha iyi olurdu sanki ama yinede emeğine sağlık çok saol.
- - - Eklendi - - -
sonuca bağlayayım çok stabil harika bir cfw elbette zevkler ve renklere göre bir çok şey tartışılacaktır ama onun dışında teknik bölümler yani hız + stabillik konusuna söylenecek hiç bir şey yok çok ama çok harika o konuda ellerine sağlık tekrardan.
hocam burdaki saati yarın sabah müsait olursan yazılımin içine atmama yardımcı olurmusn ve bu saati nerden bulabilirim acaba ? Eğer musait olamam dersen başka arkadaşada diyebilirim ama bu saatin mif dosyasıdir galiba linkini verebilirmsnz ?
- - - Eklendi - - -
hakan hocam yorumum size dir sadece resim için alıntı yaptım o yazıyı
forumda sanırım c6 için birisi cwf yapmıştı olmazsa o cwf de indirip ondan alırız
tw bağlan hocam ben beceremem![]()

burdaki http://qfs.mobi/f224351 Müzik Çalar & Alfabetik Fix ses yukseltme modunu c:/patcher klasörune at rompatcher ses yukseltme modunu aktif et ve tekrar rompatcherda olan remove rec tone varsa bunu da pasif et sonra müzikçalari aç bakalim kulakların çinlansin..![]()

birde bu temayı nasıl çekebilirim ben cfw den ? çok ama çok güzel bir tema uyumlu.