tamam tanışalımmı Jack ben :bigstar: memnun oldum tuba bende : )
Tuba.Erva Üye Jack-Sparrow' Alıntı: tamam tanışalımmı Jack ben Genişletmek için tıkla ... memnun oldum tuba bende : )
Jack-Sparrow' Alıntı: tamam tanışalımmı Jack ben Genişletmek için tıkla ... memnun oldum tuba bende : )
jackalmami Üye Jack-Sparrow' Alıntı: ciddiyim abi sıkıntı yok Genişletmek için tıkla ... face den eklerim seni yakın zamanda
Jack-Sparrow' Alıntı: ciddiyim abi sıkıntı yok Genişletmek için tıkla ... face den eklerim seni yakın zamanda
Kingmortall Üye jackalmami' Alıntı: herkese iyi geceler tatlı rüyalar efendim. Genişletmek için tıkla ... saol sanada
jackalmami' Alıntı: herkese iyi geceler tatlı rüyalar efendim. Genişletmek için tıkla ... saol sanada
OttomaN TigeR Üye Tuba.Erva' Alıntı: yok ya nobet cikisiyim sabah uyudum simdi uykum gelmiyor gökcen.d Genişletmek için tıkla ... uykuyu nöbette aldın demekki
Tuba.Erva' Alıntı: yok ya nobet cikisiyim sabah uyudum simdi uykum gelmiyor gökcen.d Genişletmek için tıkla ... uykuyu nöbette aldın demekki
.Behzat Ç. Üye Tuba.Erva' Alıntı: memnun oldum tuba bende : ) Genişletmek için tıkla ... memleket nere abla
Tuba.Erva Üye 15097' Alıntı: Yok yahu hep aynı hiç değiştirmedim.Bende iyiyim.Şuan var mı bir sorun Genişletmek için tıkla ... yok canim sapasaglam masallah : D
15097' Alıntı: Yok yahu hep aynı hiç değiştirmedim.Bende iyiyim.Şuan var mı bir sorun Genişletmek için tıkla ... yok canim sapasaglam masallah : D
15097 Üye jackalmami' Alıntı: herkese iyi geceler tatlı rüyalar efendim. Genişletmek için tıkla ... benim hesabımı alacaktın hani
jackalmami' Alıntı: herkese iyi geceler tatlı rüyalar efendim. Genişletmek için tıkla ... benim hesabımı alacaktın hani
jackalmami Üye 15097' Alıntı: benim hesabımı alacaktın hani Genişletmek için tıkla ... nasıl olacaktı o
15097 Üye kingmor' Alıntı: devri ona verdim Genişletmek için tıkla ... Tuba.Erva' Alıntı: yok canim sapasaglam masallah : D Genişletmek için tıkla ... Masallah
kingmor' Alıntı: devri ona verdim Genişletmek için tıkla ... Tuba.Erva' Alıntı: yok canim sapasaglam masallah : D Genişletmek için tıkla ... Masallah
Tuba.Erva Üye Jack-Sparrow' Alıntı: memleket nere abla Genişletmek için tıkla ... rize.ayrintili bilgi icin profilimi ziyaret ediniz.d
Jack-Sparrow' Alıntı: memleket nere abla Genişletmek için tıkla ... rize.ayrintili bilgi icin profilimi ziyaret ediniz.d
15097 Üye jackalmami' Alıntı: nasıl olacaktı o Genişletmek için tıkla ... en son mastelaa kızmıstı ya bana hani
jackalmami' Alıntı: nasıl olacaktı o Genişletmek için tıkla ... en son mastelaa kızmıstı ya bana hani
.Behzat Ç. Üye jackalmami' Alıntı: eyvallah Genişletmek için tıkla ... eklersin emre deniz erdal beşikçioğlunun resmi var yani behzat ç
jackalmami' Alıntı: eyvallah Genişletmek için tıkla ... eklersin emre deniz erdal beşikçioğlunun resmi var yani behzat ç
OttomaN TigeR Üye jackalmami' Alıntı: herkese iyi geceler tatlı rüyalar efendim. Genişletmek için tıkla ... kendine iyi bak canavar
jackalmami' Alıntı: herkese iyi geceler tatlı rüyalar efendim. Genişletmek için tıkla ... kendine iyi bak canavar
Tuba.Erva Üye OttomaN TigeR' Alıntı: uykuyu nöbette aldın demekki Genişletmek için tıkla ... nobet cikisi aldim.kafayi vurup yattim eve gelince
OttomaN TigeR' Alıntı: uykuyu nöbette aldın demekki Genişletmek için tıkla ... nobet cikisi aldim.kafayi vurup yattim eve gelince
.Behzat Ç. Üye Tuba.Erva' Alıntı: rize.ayrintili bilgi icin profilimi ziyaret ediniz.d Genişletmek için tıkla ... rizeli kızlar çok inatçı oluyormuş öyle duydum
Tuba.Erva' Alıntı: rize.ayrintili bilgi icin profilimi ziyaret ediniz.d Genişletmek için tıkla ... rizeli kızlar çok inatçı oluyormuş öyle duydum