15097
Üye
iyi sayılırım işte
iyidir ege seni sormalı?

iyi sayılırım işte
iyidir ege seni sormalı?

yıllanmış eskimiş kokmuş o hayrettin esprisini yapmıyacam hayır![]()

sen pilli bebekte çaıyorum demişin baktım adamlar sakallı göbekli sen ben 17 deyim diyorsunBende ünlü bi rock grubu arkasında elektro gitar çalıyorum ibanez rg series forever

odanın yarısı boş yaama işte...
Bateri yorar adamı, Piano filan çal sen bak ben teldeki pro ile çalıyorum
senin babana biniyorlar mı diyecem olmayacak![]()
![]()
![]()

[video=youtube;renxnSs2gdc]http://www.youtube.com/watch?v=renxnSs2gdc&feature=autoplay&list=PLEECF02 5C820AB338&playnext=2[/video] dinle bunu bak nasıl gitar çaldığımı merak ediyorsan
Aleyküm selam...
he birde cudiyle gürcanda söylüyor cudide bas gitar gürcanda bateri var tek elektro bende fena çalıyorum kendimi övmek gibi olmasında 
nasılsın iyi misin![]()
benim babam esnaf adam ejder usta nın çırağı gökçen abiii orda ejder mobilya varya onu benim dayılarım yürütüyor haane ypayıım erkez babasını koşuyo verilecek en iyi cevap![]()

Aleykum selam
Cidden almıyorÇalışsana yahu oku baban gibi
![]()

İyiyim sağol, sen nasılsın?

bak sana ne getirdim piyano demişken
Ses ne olacakBateri yorar adamı, Piano filan çal sen bak ben teldeki pro ile çalıyorum
![]()

arka planda çalıyorum cem kısmetle çok yakın arkadaşım
sen pilli bebekte çaıyorum demişin baktım adamlar sakallı göbekli sen ben 17 deyim diyorsun![]()

MaşallahBende ünlü bi rock grubu arkasında elektro gitar çalıyorum ibanez rg series forever

bence de olmaz![]()
evet olmaz![]()

benim babam esnaf adam ejder usta nın çırağı gökçen abiii orda ejder mobilya varya onu benim dayılarım yürütüyor haa![]()

Hayırdır
bende seni arıyordum

bak sana ne getirdim piyano demişken
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

arka planda çalıyorum cem kısmetle çok yakın arkadaşım![]()