çin malı iphone 4s Mesaj sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UNREALCI

Üye
    Konu Sahibi
çin malı iphone 4s Mesaj sorunu
Bundan 2 ay önce çin malı bir iphone 4s aldım. Telefona hattımı takıp arama yapabiliyorum mesaj gönderebiliyorum sistem mesajları da geliyor fakat sistem mesajları dışında mesaj gelmiyor. arkadaşımdan mesaj atıyorum gönderildi dedikten sonra bakıyrum telefona kendi kendine bir açılıp kapanıyor daha sonra mesaj felan gelmiyor hiç bu sorunu daha önce yaşayan çözen varmı

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
benimkinde de bazen açılıp kapanıyor ama mesaj geliyo sonuçta. sistem hatası işte çinlilerin yapacağı telefon bu kadar oluyo

UNREALCI

Üye
    Konu Sahibi
peki usta bunun içindeki java yazılımına birşeyler yapıp düzeltmem mümkünmüdür. Neticede açılıp kapanma donanımsal olsada mesaj geldiği sırada kapanması yazılımsal birşeydir diye düşünüyorum.

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
peki usta bunun içindeki java yazılımına birşeyler yapıp düzeltmem mümkünmüdür. Neticede açılıp kapanma donanımsal olsada mesaj geldiği sırada kapanması yazılımsal birşeydir diye düşünüyorum.
atabilirsin tabi ki.

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
üstad araştırıyorum lakin tam pek birşey anlayamadım. Elinizde kurulum için döküman veya dosyaları var mı? ilginiz için teşekkürler ayrıca
rica ederim ben bıraktım kullanmayı bende yok ancak çin malı distribütörü bi telefoncu da bulabilirsin.

kelkalem06

kelkalem06

Üye
Ya . Benmde Çİn maLı İphone 4g m var ama ona bir türlü batarya buLamıyorum yardım ederseniz ...:off:

SİVAS

Üye
ya arkadalar bunun klavye ayarı yokmu yaa cok küçük msj felan yazamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt