tıklamazsan küserim :D

Sponsorlu Bağlantılar

aslankaplants

aslankaplants

Üye
tıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktık
tıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktık
tıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktık

15097

15097

Üye
tıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktık
tıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktık
tıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktıktık
Kapı mı çalıyon kardeş :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
gülerek söylüyorsa samimiyetindendir ama ciddi olarak söylüyorsa öküz olduğunu düşünüyordur :D

ismail

ismail

Üye
la mad eagle naptın foruma senin yorumdan itibaren tarih falan mavi yazmaya başladı

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Bendede yesil yaziyo mad ne yaptin :D

ismail

ismail

Üye
ya 15097 yada mad eagle yaptı :)
Naptınızla foruma :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

Üzgünüm.
Ben layı çok kulllanırım.
bu sana saygısızlık ve seviyesizlik değil bilmeden kullanırsan kusura bakma

yok dostum lan olsaydı sıkıntı olurdu la'yı bende kullanırım ama forumda değil :)

ismail

ismail

Üye
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

Aydınlıyım ama bi aksilik olmazsa
(hazırlık sınıfında kalmak gibi) 5 sene Ankara da okucam ;)

- - - Eklendi - - -

ya ben ikisinide kullanıyom ama kesinlikle ikiside samimiyet mahiyetindedir.
Bazrn farkında olmuyom somuru:
:oke:

15097

15097

Üye
Evet yahu bendede basladı bu sorun nedense kalın ve farklı renklerde yazıyor.acaba forumda çalışma mı var :hmmm

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
bende farkettim profil yazıları falan kalınlaşmış bazı yerler yeşillenmiş :hmmm

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Abi bozdun forumu la :D ( Konu gecmis ama bosver :D

night_jack

night_jack

Üye
Tut kolundan gel hindistana gidelim de.