Astro Ofw v1.0

Sponsorlu Bağlantılar

safharat

Üye
c5 tuş kilidi modu uygulanabilirmi forumdan indirdim ama olmuyor c6 tuş kilidide bozuluyor varsa elinizdeki mod gönderirmisiniz.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
c5 tuş kilidi modu uygulanabilirmi forumdan indirdim ama olmuyor c6 tuş kilidide bozuluyor varsa elinizdeki mod gönderirmisiniz.

Ofwye uygun olanı kullan c6 içinse o mod çalışmaz tabi

isyanqar_01

isyanqar_01

Üye
usta ev ekranın ustundekı sebeke adı flaan neden gelmıyo yada saat owf dehset onu da bı cozuversen :D

ceyhuncu

Üye
Galeri çıkarıp biraz hızlandırsan bide dokunmatik hassaslıgı arttırsan daha güzel olacak bi güncellemeyle bunları yapsan çok daha kullanışlı olur emeğine sağlık yinede :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Galeri çıkarıp biraz hızlandırsan bide dokunmatik hassaslıgı arttırsan daha güzel olacak bi güncellemeyle bunları yapsan çok daha kullanışlı olur emeğine sağlık yinede :)

Tavsiyelerin için sağol değerlendireceğim ;)

TheOldBros

TheOldBros

Üye
belle topbar kullanmak içinmi saati bataryayı felan kaldırdın kurmak istiyorum cfw yı özelliklerini beğendimde

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi

icazet

icazet

Üye
eline saglık hocam..sana zahmet bana çalışan bi qt programının linkini verirmisin.

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
mesajlardan çıkınca mesajlar açık kalıyor

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
mesajlardan çıkınca mesajlar açık kalıyor

Evet farkettim onu sistem uygulamalarının arkaplanda çalışmasını engelleme mi ne öyle bir mod vardı onu uygulamam lazım bir süre daha bekleyip yeni sürüm çıkartmayacağım böylece sorunlar ve tavsiyeler birikmil olur ve yeni sürüm çok daha güzel olur teşekkürler sorunu belirttiğin için :oke:

Astrosman

Astrosman

Üye
Vay oğuzhanım sağol kardeşim benim adıma yapılan birşeyi karşılıksız bırakmam merak etme :)

Üst Alt