iphone 4 siri yuklemek ????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ayvazar

Üye
    Konu Sahibi
iphone 4 siri yuklemek ????
Arkadaslar basligi okudugunzda hepiniz nasil yuklenecegini sorucm zannedenilir ama oyle degil ben budan 2 gun once siri yuklmk icin netti arastirdim ve bseyler buldum telefon jailberk yapilmis 5.1.1 iphone 4 konuya gelelim assistnt server yukldm ve sonra spite yuklemeye basldim ve yuklme 1 dk buldu tabi telefonu yeniden baslattim ama telefon bir turlu acilmadi :) oyle elmda kaldi 1 saat 2 saat baktim olmick internnt arastirma ama care olmadi son care restore yaptim zor kurtuldum size tavsiyem sakin yuklemeyin umarim bu hatyA dusenlere engel olmusumdur
Not yukleyenler bsey dedigim yok ama sansi yaver gitmis demk ki

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
ayarlar-genel ayarlar-orda siri var oradan açıcaksın yanlış yazmadıysam ve tamamen ingilizce siri :)

enterneoll

enterneoll

Üye
iphone 4'de ki siri videoları fake inanmayın yüklenmiyor

phasan

phasan

Üye
İphone 4 siri yok

TheSoftware

TheSoftware

Üye
4s kullanıyorum 4 dede yüklemiştim...

15097

15097

Üye
JB'li ise iPhone cydia'dan yükleyebilirsin :oke:

15097

15097

Üye
Ya zaten cydiadan yuklerken olan oldu zaten
:ah affedersin :) Ben siriport'tan yüklemistim calısmıstı ama son 2-3 haftadır çalışmıyor isteklerimi yerine getirmiyor.Sanırım bakım çalışması var istersen tabii denemek istersen bir daha :) siriport'tan yükle :ok2:

ayvazar

Üye
    Konu Sahibi

:ah affedersin :) Ben siriport'tan yüklemistim calısmıstı ama son 2-3 haftadır çalışmıyor isteklerimi yerine getirmiyor.Sanırım bakım çalışması var istersen tabii denemek istersen bir daha :) siriport'tan yükle :ok2:

Siriport nedir yani cydia mi yoksaa ne aciklarmisn biraz :)

15097

15097

Üye
Siriport nedir yani cydia mi yoksaa ne aciklarmisn biraz :)
cydia'dan indiriliyor ama bu aralar bakım calısması oldugundan her şeye I'm really sorry about this diyor :) İndirdiğin siriport'un orjinal olmasına dikkat et :ok2:

Türe

Türe

Üye

cydia'dan indiriliyor ama bu aralar bakım calısması oldugundan her şeye I'm really sorry about this diyor :) İndirdiğin siriport'un orjinal olmasına dikkat et :ok2:

Cydia da mi bakim calismalari var ?

ayvazar

Üye
    Konu Sahibi

Ya turkce konusmasi icin yaptk ama seninki turkce dgl demi ingilizcede yok bende anlamm bu siritle ben :)

- - - Eklendi - - -

Cydia da mi bakim calismalari var ?

Yoooo ben gormdm bakim feln ama sorun yaratiyor indirirken

15097

15097

Üye
Siriport'ta bakım çalışması var.Ve Siri Türkçe değil.Ama Türkçe yapmak mümkün.

ayvazar

Üye
    Konu Sahibi
Su anda siriturkce diye bir siteden indirdm sertifika olark baska biryerden buldum bsey sordugum zaman biraz bekliyor ve gercekten cok uzgunum suan anda size yardmci olamiyorum felan diyor sendede miboyle soyluyor bakimdan dolayimidir

15097

15097

Üye
Bilemiyorum.Ha belki 10 dakika boyunca aralıksız olarak Siri'nin mikine dokunup çekmen lazım dokun-çek dokun-çek şeklinde :D ben denemistim ingilizce siri'de ise yarıyordu.

ayvazar

Üye
    Konu Sahibi
Bilemiyorum.Ha belki 10 dakika boyunca aralıksız olarak Siri'nin mikine dokunup çekmen lazım dokun-çek dokun-çek şeklinde :D ben denemistim ingilizce siri'de ise yarıyordu.

Sorun sertifakadymis 1 haftalik deneme surumunu yukledim turkce olani sorun yok ama bana ucretsiz sertifika lazim ne yapmaliyim acaba yardimci olabilirmisinz

15097

15097

Üye
Sorun sertifakadymis 1 haftalik deneme surumunu yukledim turkce olani sorun yok ama bana ucretsiz sertifika lazim ne yapmaliyim acaba yardimci olabilirmisinz
İnterneti araştır bulursun :ok2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt