İdda ediyorum yeni nesil cihazlar,işletim sistemleri,ekran parlaklığı ve hassasiyeti ve hatta kalitesi,cihazların stabilitesi artık wp8 li nokialarla kıyaslanacaktır.bunu buraya yazıyorum![]()
nasıl yeni çıkartılan telefonları iphone 4s ile karşılaştırdıklari gibi.Evet aynen
aynen katılıyorumnasıl yeni çıkartılan telefonları iphone 4s ile karşılaştırdıklari gibi.
new iphone yi bekliyorum karşılaştırma için
Evet aynennew iphone yi bekliyorum karşılaştırma için
![]()
Ya öyle ama ,bunlarda renk katıyor,tabiiki dozunu kaçırmadıkçaNe bu teknoloji biter nede bu karşılaştırmalar abi, ömrümüz böyle sürüp gideceğe benziyor.![]()
Ne bu teknoloji biter nede bu karşılaştırmalar abi, ömrümüz böyle sürüp gideceğe benziyor.![]()
aynen 
Doğru söylüyorsun abi bir an sağlıklı düşünemedim çok haklısın. Ömrümüzün de oyalanacağı bir şey olmalı yani.Ya öyle ama ,bunlarda renk katıyor,tabiiki dozunu kaçırmadıkça

Lumia 1000 ile de ömrümüzü oyalayımDoğru söylüyorsun abi bir an sağlıklı düşünemedim çok haklısın. Ömrümüzün de oyalanacağı bir şey olmalı yani.![]()

Lumia 1000 ile de ömrümüzü oyalayım![]()
Allah uzun ömür versin...AminAllah uzun ömür versin...
Hepimize 
hayırlısı...Teknoloji ve Dünya Mobil etkinlikleri nedeniyle önümüzdeki yılın Ocak-Şubat-Mart aylarında oyalanacak bayağı bir malzeme gelecek önümüze![]()