Samsung Galaxy Wonder (i8150) Kullananlar Bakabilirmi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
_arslan_

_arslan_

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Wonder (i8150) Kullananlar Bakabilirmi?
Arkadaşlar Samsung Galaxy Wonder'ı Öneriyormusunuz?

lordufuk

lordufuk

Üye
Fena sayılmaz wonder yerine neo v ?

• Beğen
Tepkiler: _arslan_
bboyQ7

bboyQ7

Üye
Smart ram booster ile harika bir telefon oluyor.Neo V çok fazla radyasyon yayıyor tavsiye etmem

• Beğen
15097

15097

Üye
Neo V alman daha iyi olur.

• Beğen
_arslan_

_arslan_

Üye
    Konu Sahibi
Önerileriniz İçin Teşekkür Ederim...

15097

15097

Üye
rica ederiz

• Beğen
L0ustin

L0ustin

Üye
Hayır arkadaşım ne Neo su ya ben galaxy w kullanıyorum ve şiddetle tavsiye ederim.

• Beğen
15097

15097

Üye
Hayır arkadaşım ne Neo su ya ben galaxy w kullanıyorum ve şiddetle tavsiye ederim.
Yahu senin telefonun Galaxy W diye daha iyi bir telefon önermeyelim mi? Neo V, Galaxy W'den daha iyi bir telefon.

• Beğen
L0ustin

L0ustin

Üye
neden onermedigimi de söyleyeyim sana Sony Ericsson'un servisi kadar berbat çalışan bi servis yok parça olarak çok sıkıntı çekerseniz. Ve Neo V minimum hale getirilmiş bi telefon normal Neo olsa tamam derdim karar arkadasin :)

• Beğen
fatihsultanakın

fatihsultanakın

Üye
Arkadaşlar ben de yeni galaxy w aldım kataloglarda ram 512 diyor ama görev yöneticisinde 351 yaziyor bu nasıl oluyor

• Beğen

Baltak

Üye
150 mb islemci kullaniyor sana da o kadar kaliyor bende de i8150 var ...

• Beğen
KELGER

KELGER

Üye
zaten bi ram sorunu var başka herşey tam

• Beğen
ibyahim

ibyahim

Üye
Bende 6ncı ayda aldım Galaxy W. Hiç bir şekilde şikayetim yoktu ancak birşey dikkatimi çekti. Üretim hatası olan bir hatası yüzünden bir çok wonder cep telefonunun ekranında çökme meydana geliyor. Wonder telefonu olanlar, ön sağ üst köşede kamera deliğinin üstüne parmakla bastırsın, eğer içeri doğru bir çökme var ise servise yollayıp iadesini talep etsinler. Ben servise yollayacağım zaman teşhir reyonlarında bulunan wonderde de aynı sorun olduğunu fark ettim ve yetkililere gösterdim. Servis kağıdımda bu notda düşüldü. Üretim hatası müşteri olan bizleri ilgilendirmez. Basit ve ufak bir hata gibi gözükebilir lakin şunuda unutmayalım ki şimdi böyle olan bir ufak düşmede ne gibi sorunlar çıkartır. Sonrasında suçlu biz olmayalım. . .

Paranızın kıymetini bilin , illede Android alacam diyorsanız lükse kaçamam ama düşükte almak istemem diyorsanız Wonder en iyisi bence.

• Beğen

nimeemin

Üye
galxy wonder 2gb usb belleki kötü diğer herşeyi iyi hızıda...

• Beğen
CasuS_87

CasuS_87

Üye
alalı 3 gün oldu .. tavsiye ederim güzel telefon ;)

• Beğen
_arslan_

_arslan_

Üye
    Konu Sahibi
Neo V'nin Sar Değeri Düşük Olsaydı Düşünmeden Neo V Alırdım.Ama Galaxy W Daha Cazip Görünüyor.Önerileriniz İçin Çok Teşekkürler.

Kerim.

Kerim.

Üye
  • Beğen
esokmen

esokmen

Üye
Ben çok beğenerek ve önererek kullanıyorum

• Beğen

fcihan99

Üye
şarjı dışında gayet iyi telefon(günlük şarja takmak lazım).bir de görüşme yaparken karşıdakinin konuşma sesi nokia telefonlarına göre biraz kalın ve boğuk.

Bir de ben tuş kilidini iptal etmeyi bir türlü bulamadım.bilen varsa ve yazarsa sevinirim.

• Beğen
panpalar

panpalar

Üye
galaxy w SÜPER Bbir telefon bırakma

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...