Lg p970 brick oldu yardim acil lutfen!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ChasingTheSun

Üye
    Konu Sahibi
Lg p970 brick oldu yardim acil lutfen!!
Arkadaslar v20p yüklerken smartflashtool error verdi telefon lgde kaldı lütfen yardım edin smartflash toolda start aktifleşmiyor yardım edin lütfen !!

- - - Eklendi - - -

bi bilen yok mu yav :ağlarım:

bosnags

bosnags

Üye
Dostum telefonun brick olmadı brick olsa hiç açılmaz sadece brick işareti çıkardı.Sen şimdi önce teli kapat.Bataryayı çıkar birkaç saniye bekle tekrar bataryayı tak ve teli download moda alıp dene.Flashtool programını da pc den sil tekrar yükle o zaman sıkıntın giderilir diye düşünüyorum :)

ChasingTheSun

Üye
    Konu Sahibi
download mod dediğin ses acma +usb kablosu mu ? :)

PremiumWork

PremiumWork

Üye
telefonu brick yapmak çok zordur bu yüzden bu kadar endişelenme forumda araştırmanı tavsiye ederim hadi kolay gelsin

ChasingTheSun

Üye
    Konu Sahibi
araştırdım sabahtan beri shift delete dh ve maxicep arası bakıp bakıp duruyorum aklımı yitirecem.dün akşam sorunsuz olarak yazılım attım fakat root atmayı unuttuğum için aynı yazılımı tekrar yükledmeye calıştım error verdi ve artık sft işe yaramıyor

- - - Eklendi - - -

Dostum telefonun brick olmadı brick olsa hiç açılmaz sadece brick işareti çıkardı.Sen şimdi önce teli kapat.Bataryayı çıkar birkaç saniye bekle tekrar bataryayı tak ve teli download moda alıp dene.Flashtool programını da pc den sil tekrar yükle o zaman sıkıntın giderilir diye düşünüyorum :)

download dediğin ses acma +usb kablosuysa söylediklerini yaptım işe yaramadı.bu telefonda samsungdaki gibi recovery mod yok ne yazık ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt