Yeni Xperia’ların Dizayn Öyküsü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Xperia’ların Dizayn Öyküsü
Sony Mobile kullanıcılara sunduğu tasarımlar noktasında oldukça iddialı işlere imza atarken bunu dile getirmekten de geri durmuyor.

Sony Mobile, ürettiğimiz akıllı telefonları diğerlerinden ayıran ve uzayda ayrı bir yere koyan özelliğinin tasarımları olduğunu iddia ediyor. Başka hiçbir Android üreticisi bizim sunduğumuz tasarımlar gibi eşsiz yeniliklere imza atamadı. Düşüncelerin ön yargılı olabileceği de belirtilirken tasarım noktasında sadece HTC Legend modelinin ayrı bir yerde tutulduğunu görüyoruz.
IFA 2012’de karşımıza yeni bir Xperia serisi çıktı. Etkinlik sonrası Sony’nin tasarım felsefesini konuşmak için yuvarlak bir masa toplantısı yaptık. Sony sunduğu tasarım, arayüz ve işlevselliklerle yeni bir deneyim sunuyor. Basit ve sade tasarım, kullanıcı arabirimi, donanım ve basit eylemlerle oldukça uyumlu. Sony arabirimine daha fazla işlevsellik kazandırabilirsiniz fakat bunu yaparken özgün ve basit tasarıma zarar vermeyecek şekilde olmalıdır. Video ve resimlere göz atabilirsiniz.

<span style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none; font-size: medium; ">[video=youtube;MFdmxoBEkxA]http://www.youtube.com/watch?v=MFdmxoBEkxA&amp;feature=player_embedded[/video]

night_jack

night_jack

Üye
Tasarımları iyi hoş ama daha yol almaları gereken çok uzun bir km var ama şu var tuş zamanında idolümdü.
Yıllar önce ağız alışkanlığımdı,''sony ericsson'' telefonlara ''sony'' derdim şap gibi oturmuş olsa gerek sonrada ismi ''sony'' olarak değişti acaba şimdi ne desem?

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Kimse Kusura Bakmasın Sony Tasarım Konusunda Süper
Lumia'larda öyle :)

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
en alttaki resimde soldan 3. telefona bittimya cok havali birşey :D

15097

15097

Üye
Sony'nin bazı telefonlarının tasarımını çok beğeniyorum bazılarınınkini hiç beğenmiyorum :) Ortası yok yani :D

• Beğen
Tepkiler: night_jack
yakup_281

yakup_281

Üye
ben tasarımda arc s in üzerine tanımam

hunter41

hunter41

Üye
tasarım olarak bende sony i beğeniyorum

Mein-teil

Üye
Tasarım ve müzik dedin mi Sony :)

enterneoll

enterneoll

Üye
Sony'nin tasarımları çok güzel özellikle xperia neo ve arc süperdi :)

15097

15097

Üye
Arc S'te çok güzel :)

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Sony tasarım konusunda ortayı tutturamıyor:oke:biri çok güzel öbürü rezalet:vur

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Keşke tüm firmalar(özellikle samsung)nokianinki gibi tasarım şefi atasalar:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt