Birand Döktürdü Bu Sefer

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
Birand Döktürdü Bu Sefer
[video]http://tvarsivi.com/player.php?y=11&z=2012-09-06%2019:12:00[/video] hiçbi haber spikeri bu kadar rahat konuşamadı arkadandayız birand

15097

15097

Üye
Biraz önce TV'de izledim :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
pc'den izlerim.

Türe

Türe

Üye
haklı..

- - - Eklendi - - -

neymiş hindistan da da oluyormuş :zzz:

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Başbakan falan varken Orman bakanının neyine :hmmm

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
Başbakan falan varken Orman bakanının neyine :hmmm
işte kendilerini her alanda üstün görüyolar neden kanada kadar özgür bir ülke değil burası hollanda da sağcılaştı son yıllarda çingene aileleri sınır dışı etcekler gibi

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Özgürlük ne kardesim? Bizim meclisimizde terörist bile var böyle de demokrat ve özgür bi ülkeyiz.
İddia ediyorum dünyanın en özgür ülkesi Türkiyedir ve o kadar abartılı bi özgürlük ki bu ülkeyi yokedecek kadar hakları var her bireyin.Aynı etnikten insanlar toplassın ayrı dil ile egitim istesin vatanı bölmek istesin hangi ülke buna karsı çıkmaz?
Fransa'da Fransızca'nın korunması gibi bir yasa var yabancı isimle dükkan bile açamazsın hele hele etnikler ayrı dil falan isteyemez ve konusmak yasak.
Bizde de vatanın bütünlügü esas ama seçimle gelen teröristlere islemiyo bu madde.Her isteyen de istedigi isimle açıyo dükkanını.İnsanları asla özgür bırakmıycaksın aba altından sopa gösterip akıllı ol diyceksin ara ara.

turaniaCCC

turaniaCCC

Üye
Özgürlük ne kardesim? Bizim meclisimizde terörist bile var böyle de demokrat ve özgür bi ülkeyiz.
İddia ediyorum dünyanın en özgür ülkesi Türkiyedir ve o kadar abartılı bi özgürlük ki bu ülkeyi yokedecek kadar hakları var her bireyin.Aynı etnikten insanlar toplassın ayrı dil ile egitim istesin vatanı bölmek istesin hangi ülke buna karsı çıkmaz?
Fransa'da Fransızca'nın korunması gibi bir yasa var yabancı isimle dükkan bile açamazsın hele hele etnikler ayrı dil falan isteyemez ve konusmak yasak.
Bizde de vatanın bütünlügü esas ama seçimle gelen teröristlere islemiyo bu madde.Her isteyen de istedigi isimle açıyo dükkanını.İnsanları asla özgür bırakmıycaksın aba altından sopa gösterip akıllı ol diyceksin ara ara.

işte bu

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
düşüncelerini rahatça söleyen insanlar şuan nerde

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye

düşüncelerini rahatça söleyen insanlar şuan nerde

Düsüncelerini rahatça söyleyen insanlar mı?
Kominist ögrenciler mi Amerikan Usagı ülkesini yerden yere vuran gazeteciler mi? Yav arkadas bu ülkede hiç mi güzel bisey olmaz gazete okumaktan nefret eder oldum sonra utanmadan yandas medya diyolar yazıklar olsun.İktidar Amerika olsa anlıycam yandas medyayı ama ben hiç yandas bi medya kurulusu görmedim simdiye kadar gören de yok kimse sallamasın.
İste anlattıgım aba gösterme o.Atacaksın içeri suçlu kirli olan onu atan degil arkasından özgürlük yok diyenlerdir.
Biz avaz avaz bagrıyoruz neler neler anlatıyoruz bize bisey oldugu yok ya da ben neler okuyorum gazetede onlar niye içerde degil? Yılmaz Özdil'i bilen bilir adam neler yazıyo istedigi gibi o niye hala dısarda?
İçerde temiz insan yok Türkiye'de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...