Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[BİLGİ] Cepte hangi internet paketini seçmeli?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
15097
Üye
cepnet 500 kullanıyorum 19 tl
hmgurbuz2
Üye
Eğer vodafone sa çok fazla para veriyosun o hız ve o kadar mb için..
Sinirsiz 19 tl turkcell ben bu.g yapiyorum hiz dusmuyor 8 mbit ama 96 kbps hafie allincak bisey degil 12kb/sn bu hizla webde rahat takilirsinz goruntulu sesli voip rahat yaparsiniz muzik dinlersiniz tek sikinti video zor izlersiniz
Sinirsiz 19 tl turkcell ben bu.g yapiyorum hiz dusmuyor 8 mbit ama 96 kbps hafie allincak bisey degil 12kb/sn bu hizla webde rahat takilirsinz goruntulu sesli voip rahat yaparsiniz muzik dinlersiniz tek sikinti video zor izlersiniz
Senin o pakete verdiğin para yine çok çok fazla turkcell de sınırsız 1gb 19tl üstelik turkcell in internet hızından bahsetmeme gerek yok biliyorsundur herhalde..
Senin o pakete verdiğin para yine çok çok fazla turkcell de sınırsız 1gb 19tl üstelik turkcell in internet hızından bahsetmeme gerek yok biliyorsundur herhalde..