Hafıza kartı hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

uurbyrkdr

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza kartı hakkında
Almalı mıyım sizce?
Bu fiyata uygun mu?
Cihazım 808 PureView.

- - - Eklendi - - -

Ha bide Micro SDHC yazıyor, ama cihazın girişinde Micro SD yazıyor. Yeni nesil hafıza kartları sanırım böyleymiş. Uyumsuzluk olmaz değil mi?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
sdhc yazması kartın claass sınıfından olmasındandır .sorun olmaz kullanabilirsin.

uurbyrkdr

Üye
    Konu Sahibi
peki bu fiyata bu hafıza kartı nasıl sizce, bu class10 hafıza kartı yeterli gelir mi ve daha yüksek class'larda hafıza kartı var mı?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
claas10 dan büyük hafıza kartı yok 32 gb'ı zaten desteklıyor yeni nesil cihazlar fiyatı ne kadar göremedim mobil olduğum için

yaren_dede

yaren_dede

Üye
[ENGİN];5213214' Alıntı:
claas10 dan büyük hafıza kartı yok 32 gb'ı zaten desteklıyor yeni nesil cihazlar fiyatı ne kadar göremedim mobil olduğum için

dostum 77 tl yazıyor

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Sahibinden.com dan bu fiyata alacağınız ürün sıfır olmayabilir. Bu durumda karşınızda bir muhattap da bulamayabilirsiniz. Bu sayfada 69 TL civarlarında Class10 32 gb kartlar mevcut. Kargo ücreti de ödenmiyor 30TL üzeri için. En azından bir firma ile muhattap olmuş olursunuz.

awdil

awdil

Üye
Etrafiniz da petrol ofisi varsa,istasyon marketlerin de sandisk 8 gb hafiza karti 9.90 gibi makul bir fiyattan satiliyor.Guzel fiyat...

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
standard hafıza kartları onlar class yok

awdil

awdil

Üye
Fark nedir engin?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
class kartların okuma ve yazma hızı yüksektır.standart kartta hd video çekim yaparken takılmalar yaşarsın ama bu class4 ve ùzerı kartlarda bu takılmalar olmaz.

awdil

awdil

Üye
Tesekkurler bilgilendirme icin.Bilmiyordum sayen de ogrenmis oldum.

BaySerkan

BaySerkan

Üye
HD çekim için Class 6 veya Class 10 hafıza kartı olması daha iyi Class 4'te sorun olabilir,bende bir yerde Sandisk'in 32 gb Class 10 kartını buldum yarın kısmet olursa gidip alacağım fiyat 65 TL.

uurbyrkdr

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım 85 tl'ye toshiba bulmuş.
Varsın iyisi olsun dedim, ufak meblağlar oynuyor fiyatların arasında.
Varsın toshiba olsun, japonlar iyidir :D

NDMSZGN

Üye
Ben daha şubat ayında bunları araştırırken 32 gb'lık class 10 hafıza kartları ortalama olarka 200 lira civarı idi ve bende o kadar para veremeyeceği için 16gb class 10 almıştım yaklaşık 65 lira falan olmadı. bu kadar kısa süre için de bu kadar fiyat kırılması olacağını zannetmiyorum bence işin içinde bir kurt yeniği çıkabilir dikkatli olmanı öneririm

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Hepsiburada'da da fiyatlar acayip düşmüş arkadaşlar. 38 TL ye 16 gb Class10 kartlar var. 70-80 TL ye 32 gb Class10 kartlar da. 3-4 ay önce fiyatlar nerdeyse 2 katıydı. Yeni Class10 95mb/s kartların çıkmaya başlaması ve piyasada eski tip Class10 kart fazlalığı fiyatları baya etkiledi sanırım.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Hepsiburada'da da fiyatlar acayip düşmüş arkadaşlar. 38 TL ye 16 gb Class10 kartlar var. 70-80 TL ye 32 gb Class10 kartlar da. 3-4 ay önce fiyatlar nerdeyse 2 katıydı. Yeni Class10 95mb/s kartların çıkmaya başlaması ve piyasada eski tip Class10 kart fazlalığı fiyatları baya etkiledi sanırım.

almak isteyenlere güzel haber bence

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
[ENGİN];5222552' Alıntı:

almak isteyenlere güzel haber bence

Ben de 16 mı alsam 32 mi diye düşünüyorum şimdi Galaxy S için. C6-01 e 8 yetiyordu ama android e az geliyor :S

BaySerkan

BaySerkan

Üye
2 gün önce 32 Gb Sandisk MicroSd Class 10 hafıza kartını 64 TL'ye aldım 3'te taksit yaptılar,bu kartı piyasada 120 TL kadar satanlar var kısaca serbest piyasa ekonomisinde herkes :op: dikkatli olun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...