Apple'dan Samsung'a Bir Dava Daha

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

avcitalip

avcitalip

Üye
:ehe Benim dedemin evrim geçirmesi lazım. Nokia 3310'daki ekranı kullanmıyor, iki kere şu tuşa, bir kere şu tuşa basınca şu oluyor diye ezberlemiş adam :dondum:

sesli güldüm :zuhaha: onun ekranı bozulsada onun için farketmez ozaman :zuhaha:

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi

Sadece Sen Akillanmissin Demekki Dostumm .. :)

Sadece ben derken? Çevremde çoğu insan androide geçti. Geçen telefoncunun biriyle konuştum nokia bizi bitirdi diyor 1 senedir nokia alan soran yok diyor. Galaxy S3 un satış rakamina bak derim 30m nu devirecek nerdeyse şimdi dostum soyle bakalim insanlar akillanmismi ?

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
avcitalip

avcitalip

Üye
Sadece ben derken? Çevremde çoğu insan androide geçti. Geçen telefoncunun biriyle konuştum nokia bizi bitirdi diyor 1 senedir nokia alan soran yok diyor. Galaxy S3 un satış rakamina bak derim 30m nu devirecek nerdeyse şimdi dostum soyle bakalim insanlar akillanmismi ?

ben iyinin yanındayım sonuçta telefonlarımızı bedavaya almıyoruz değil mi ?

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
avcitalip

avcitalip

Üye
evette adam gelmiş bana nokiayi övüyor benim bir kere dilim yanmış nokianin ne halt yediği ortada

doğru bu konuda bizimde dilimiz yandı n9 ilk çıktığında aldık n8 in bir üst modeli demiştiler sonra içinden meego diye bir yazılım çıktı ve hiç birşey yükleyemedik n9 fanları neden bu cihazı çok övüyor hiç anlamıyorum çok stabil diyorlar android yükleniyor falan diyorlar iyide ben bunları zaten s2 de ve s3 te yapıyorum içinizde galaxy s2 kullanıpta kastığını gören var mı ? şahsen ben göremedim :)

her neyse ileride nokia yine eski günlerine dönerse neden nokia almıyalım ki ? önceki yorumda dediğim gibi ben iyinin yanındayım sonuçta bunları bize bedavaya vermiyorlar değil mi ?

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye

Mazlum abi Nokia'nın kral olması için biraz daha ekmek yemesi lazım ki cihazları da bir çıksın bakacağız..Samsung'un kazancı ile de zaten Nokia bir değil.. :)

Simdi Kardesim .. Bu Samsung Adindaki Firma Her Biseyi Uretip Dunyaya Satiyor ..

Ama Nokia Sadece Telefon Firmasi .. Anlatabiliyor Muyumm .?

Ve Son Telefonlari Olan 820 Ve 920 Kesinlikle Piyasadaki Butun Telefonlara Kafa Tutuyorr ..

Ve Simdiden Ilgi Odagi Oldu Bilee .. ;)

Türe

Türe

Üye
Önemli olan kullanıcı deneyimi tabii. Hele bir Türkiye'ye gelsin

MasteLaa

MasteLaa

Üye

Simdi Kardesim .. Bu Samsung Adindaki Firma Her Biseyi Uretip Dunyaya Satiyor ..

Ama Nokia Sadece Telefon Firmasi .. Anlatabiliyor Muyumm .?

Ve Son Telefonlari Olan 820 Ve 920 Kesinlikle Piyasadaki Butun Telefonlara Kafa Tutuyorr ..

Ve Simdiden Ilgi Odagi Oldu Bilee .. ;)
Öyle tabii ki ama diğer konuda konuştuklarımızı da okumuşsundur bunların yanında onlar da var :)

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye

Yokk .. Sadece Senn .. :)

kesinzafer

kesinzafer

Üye
samsung android üzerinden çok büyük kar etti neden bunu kaldırmak istesin? adamların her çıkardığı tel satış rakamlarını zorluyor. android 70.000 uygulama desteklerken ı phone da bu sayı 200.000 lere varıyor neredeyse samsung tüm dünyada iyi bir satış grafiği çizmişken bunun yıkılması kötü olurdu.samsung mağdur olursa bu kullanıcılarına da yansıyacaktır.anroid mağlup olursa bu sektördeki bütün firmalar kazan kaldıracaktır.böyle karlı bir pazarda milyarca dolarlık yatırımlar bir teknoloji devinin kaprisi yüzünden son bulmamalı. ı phone büyük firma lafımız yok ama rekabetini teknoloji üzerinde yarıştırması gerekirdi.

besim.farhan

besim.farhan

Üye
[h=2]Apple'ın kazandığı davanın ardından Samsung'a karşı olan savaşını noktalayacağını mı düşündünüz? O zaman çok yanıldınız. Firma 22 cihazı daha yasaklatmak için harekete geçti bile.[/h]

Apple'ın Samsung'a olan öfkesi dinmek bilmiyor. Güney Kore menşeili elektronik eşya üreticisi Samsung'un ABD'deki etkinliğini tamamen yok etmek isteyen firma, Samsung'un 22 ayrı cihazını daha yasaklatmak için yeni bir dava daha açtı bile.

Firmanın geçtiğimiz hafta aralarında Galaxy S3 ve Galaxy Note 10.1'in de bulunduğu 10 ayrı cihazı yasaklatmak için dava açtığı biliniyordu. Şimdi ise bu yeni dava ile birlikte bu rakam 22'yi buldu.
Hangi cihazlar yasaklatılmak isteniyor?
Eğer Apple'ın hangi Samsung cihazlarının satışını durdurmaya çalıştığını merak ediyorsanız, işte size bu akıllı telefonların tam listesi:

Samsung Galaxy S III
Samsung Galaxy S III (Verizon)
Samsung Galaxy Note
Samsung Galaxy S II Skyrocket
Samsung Galaxy S II Epic 4G Touch
Samsung Galaxy S II
Samsung Galaxy S II (T-Mobile)
Samsung Galaxy S II (AT&T)
Samsung Galaxy Nexus
Samsung Illusion
Samsung Captivate Glide
Samsung Exhibit II 4G
Samsung Stratosphere
Samsung Transform Ultra
Samsung Admire
Samsung Conquer 4G
Samsung Dart
Samsung Galaxy Player 4.0
Samsung Galaxy Player 5.0
Samsung Galaxy Note 10.1
Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus
Samsung Galaxy Tab 8.9
Bakalım Apple, bu hareketiyle Samsung'un Amerika Birleşik Devletleri'ndeki etkinliğini ne kadar azaltabilecek, hep birlikte göreceğiz. Zira yalnızca Galaxy S3 ve Galaxy Note 10.1'in ABD'de 10 milyon satış rakamını aştığını düşünürsek, Samsung'a oldukça etkili bir darbe vuracağını tahmin etmek güç olmayacaktır.

apple'a bir sivaslı gibi şunu sormak gerek.
Ne oldu Qardaş yoruma mi gitti! =)

avcitalip

avcitalip

Üye
konu hort ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt