Vücut Calısmaya Basladım.Haydeee

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Dağcılık,kaykay,surf,tenis,futbol,voleybol,basketbol,yüzme,jimmnastik,cirit vs vs
Örnekler veriyim mi:)
Dağcılık;nefes darlığı çekebiliyorsunuz,fazla yüksekte olunca.
Kondisyonunuz sağlam değilse,heykel gibi duruyorsunuz tırmanırken.
İpiniz çürükse,işte ozaman bitişinizdir.
Kaykay;bir çok kez bir yerlerini yaralayan,kaburgalarını kıran hatta kaykay dik gelip bacak arasına,işte o çok acıdır:)
Merdiven,demir,bank gibi yerleri rahatça atlamak için ollie yaparken altınızdan kayması.
Surf;açıklara gittiğinizde köpek balığı tehlikesi olabiliyor,Türkiyede köpek balığıda var ama kıyılarda değil:)
Tam dalgaya tutunmuşken kayara çarpma riski büyüktür,sonrasında bir çok yeriniz parçalanabiliyor.
Bu örnekler yeterli heralde,dediğim gibi her sporun büyük riskleri var:)

o yüzden bilinçli yapmak gerek :)

• Beğen
Tepkiler: night_jack

__xXx__

__xXx__

Üye
Bende gecen gün su almaya gittim cocuk 2x5 alacak ama kız arkadası yanında ben 2x10 alınca cocuk kendini ezik hissetti heralde 2x10 aldı kıza hava atsın diye.bi baktım tasıyamıyor sevgilısı yardım etti :D

- - - Eklendi - - -

@_xXx_ - abi sen tam nerdeydin ? :D

hacı şu bir iki gün daha kocaeli deyim sonrası allah kerim:)

Türe

Türe

Üye
Hayirli olsun reiz :D

__xXx__

__xXx__

Üye

Taşınıcan mı Abi :D

yok hacı kahrolası okullar yine açılıyor ya şehir değiştiricem:D ama yarın başka bir şehre gitmeyi düşünüyorum eğer beklediğim malzemeleri bugün alırsam

MrTech

MrTech

Üye
    Konu Sahibi

yok hacı kahrolası okullar yine açılıyor ya şehir değiştiricem:D ama yarın başka bir şehre gitmeyi düşünüyorum eğer beklediğim malzemeleri bugün alırsam

İstanbul'a Gel Abi :ehe

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ne alemdesin Yaşar, sıkı çalışıyor musun? :)

MrTech

MrTech

Üye
    Konu Sahibi
Çalışıyorum Abim.Ama Kaslarım Hic Belirgin Degil Yani Sert Ama Gözükmüyor.Ata Abi'nin Dedigi Gibi Heralde Anca 6 Ay İçinde :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
MrTech

MrTech

Üye
    Konu Sahibi
Vücudum Şekil Aldı,Alıyor da...Ama Bu Aralar Vücut Calısmaya Zaman Bulamıyorum :(

acuxx

acuxx

Üye
Vücudum Şekil Aldı,Alıyor da...Ama Bu Aralar Vücut Calısmaya Zaman Bulamıyorum :(

Ben bi ara 8 gün bırakmıştım tekrar antremana gidince her tarafım ağrımıştı... Of çok kötü ya

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaş doğru söylemiş Yaşar hamlarsın sonra...;)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

E Agrıyacak.Sabır İstiyor :D

Abi simdi hoca haftada bi kosturuyor,bi futbol oynatıyor.öyle gidiyor fakat dambıl haftada 1'e indirtti.çünkü boyum uzamazmıs.ama fit'im.:)
:hmmm hoca ne diyorsa o... :)

__xXx__

__xXx__

Üye
biraz daha şekillensin fiziğin vücutları yarıştıralım :ehe

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
helal olsun ama çok sabır gerekiyor bende çalışıyorum ordan biliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt