F-Secure Kaldırma Başarısız

Sponsorlu Bağlantılar

anadolumm

Üye
    Konu Sahibi
F-Secure Kaldırma Başarısız
F-Secure yi kaldır dediğimde "kaldırma başarısız” uyarısı çıkıyor. Diğer uygulamaları kaldırabiliyorum ama F-Secure de kaldırma başarısız diyor. Bu uygulamaya özgü birşey mi, sizde de aynı uyarıyı veriyor muydu?

yaren_dede

yaren_dede

Üye
kaldırma işlemini menüden yapıyorsan birde dosya yöneticisine girip kaldırma işlemini tekrarla

u_cosar

u_cosar

Üye
telefonundan şöyle silebilirsin pc dfsecure prgramını ( ) siscontens ile aç dosyaları nereye attığını öğren cepte xplore ile siliver gitsin :D

anadolumm

Üye
    Konu Sahibi
netqin ile kaldırmayı denedim sadece menüden kayboldu f secure hala duruyor iyi b.. yedim

- - - Eklendi - - -

neyse x plore ile silecez o zaman :) x plore ile kesin siliniyor değil mi tamamen silebiliyor muyuz? Telefonun hackli olması gerekiyo mu? Yüklü uygulamalardan da kalkar mı?

- - - Eklendi - - -

şimdi baktım da telefon hafızasında 2 mb lık artış olmuş. Ama yüklü uygulamalarda "mobile security” hala duruyor. Silindi mi silinmedi mi anlayamadım sanırım bazı dosyaları kaldı.

Nokia suite ile yazılımı yeniden yüklediğimizde telefon tertemiz sıfırdan ilk günkü haline döner mi? Nokia suite ile yazılımı yeniden yüklemenin hata verme riski ne kadar? Telefon açılmama ihtimalinde bu sorunnu çözebilir miyim? Yazılımı yeniden yükleme işlemi ne kadar sürüyor? O sırada internet bağlantısı koparsa ne olur? Biliyorum çok şey soruyorum ama bu sorularıma yanıt arıyorum lütfen yardım edin

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
mağazadan f secure uygulamasını tekrar tele indir ve ayarlar+yüklemelerden kaldır mobile secure yi

anadolumm

Üye
    Konu Sahibi
ilgilendiğiniz için teşekkürler silindi :)

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
F-Secure öyle düz bi şekilde kalkmaz. Telefon dilini İngilizce yapın ve öyle silin.

anadolumm

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];5212485' Alıntı:

dediğin gibi f secure'yi tekrar kurdum sonra yüklü uygulamalardan kaldırdım teşekkürler :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
eyvallah.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
sorun çözüldüğü için konu :locked:

Takipçi Satın Al

Üst Alt