crazy_oruc
Üye
başın sağolsundensizlik ettiysem özür dilerim
![]()
ALLAH razı olsun. Yok hiçbir sorun yok
üzme kendimi 
başın sağolsundensizlik ettiysem özür dilerim
![]()
üzme kendimi 
yanlış şeyler yapmayın annenize ve babanıza karşı.senle 3 aşşağı 5 yukarı durumumuz aynı te fark annem gerçek annem 3 gündür dershane dışı 1 allah ın kulu ile konuşmuyorum haksız olduğu halde bağırdı cağırdı vurdu bende konusmama kararı aldım psikolojik baskı var pc nin fişi çekiliyo oynarken ne biliyim adsl açık kalmış sınırli ters bakışlarla modemi kapamalar okumaz hayvan diye bağırmalar bu forum olmasa çıldırmıştım
insanın bazen çekip gidesi geliyor ama...![]()

senle 3 aşşağı 5 yukarı durumumuz aynı te fark annem gerçek annem 3 gündür dershane dışı 1 allah ın kulu ile konuşmuyorum haksız olduğu halde bağırdı cağırdı vurdu bende konusmama kararı aldım psikolojik baskı var pc nin fişi çekiliyo oynarken ne biliyim adsl açık kalmış sınırli ters bakışlarla modemi kapamalar okumaz hayvan diye bağırmalar bu forum olmasa çıldırmıştım
ben de sinirli olduğumda buraya geliyorum 

onların üstünde ne hakkın var ki?kesinlikle ama elden bişey gelmiyor tek yapabildiğim hakkımı helal etmemek![]()
senle 3 aşşağı 5 yukarı durumumuz aynı te fark annem gerçek annem 3 gündür dershane dışı 1 allah ın kulu ile konuşmuyorum haksız olduğu halde bağırdı cağırdı vurdu bende konusmama kararı aldım psikolojik baskı var pc nin fişi çekiliyo oynarken ne biliyim adsl açık kalmış sınırli ters bakışlarla modemi kapamalar okumaz hayvan diye bağırmalar bu forum olmasa çıldırmıştım
Ve düzeliom
Benim annem iyide babam biraz garip bi iyi bi kötü napcam billmiyom ama çoğu zaman arkaplana atıyom dertleri![]()
ALLAH razı olsun. Yok hiçbir sorun yoküzme kendimi
![]()

uyku tutmadı
burdaki sohbeti kaçırmak istemiyorum crazy oruç başın sağolsun üzüldüm bak
orhan boşveer hacı takma kafana
çılgın oruç senın isim ney![]()

boşver ismail.allah annene sana ve kardesine sabır versin
Ve düzeliom
Benim annem iyide babam biraz garip bi iyi bi kötü napcam billmiyom ama çoğu zaman arkaplana atıyom dertleri![]()

yaş kaç ona göre üsluplaşayım ben de Ömer
Allah razı olsun.
Mehmet benim ismim![]()

sana garanti veriyorum fazla degil 5 6 yıl sonra bunları hatırlayıp güleceksin
yaş kaç ona göre üsluplaşayım ben de Ömer![]()
adını biliyordum 
uyku tutmadı
burdaki sohbeti kaçırmak istemiyorum crazy oruç başın sağolsun üzüldüm bak
orhan boşveer hacı takma kafana
çılgın oruç senın isim ney![]()

anne babanın oğluna ne garezi olabilirki doğdugundan beri diyorsunbu 1 kereliğe mahsus değil doğduğumdan beri aynı yoksa 1 2 sefer idare edilir

Aynen yahu benim pederin de devreler yanik![]()

neden peki onu düşündün mü hiç?Aynen yahu benim pederin de devreler yanik![]()
Aynen yahu benim pederin de devreler yanik![]()