Beşiktaş'tan Nene bombası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Beşiktaş'tan Nene bombası

[h=4]Beşiktaş'ın Paris Saint-Germain’in Brezilyalı yıldızı Nene’yi kadrosuna katmak için girişimlere başladığı öne sürüldü.[/h]
Yapılan sansasyonel transferler sonrası PSG'deki kilit rolünü kaybeden ve son olarak takımın yıldızı Zlatan Ibrahimovic ile kavga eden Nene'ye Fransız basınına göre Beşiktaş talip oldu.
İsmi daha önce Galatasaray'la da anılan Brezilyalı oyuncuya iki yıllık kontrat öneren Beşiktaş özellikle Samet Aybaba'nın çok istediği 31 yaşındaki Nene için şartları zorlayacak.
Forvet arkası ve sol açık pozisyonlarında oynayabilen Nene, bu yıl PSG'nin oynadığı dört lig maçı arasında sadece Bordeaux karşılaşmasında 90 dakika oyunda kaldı.
Nene geçen sezon 35 maça çıktığı Ligue 1'de 21 gol atarak gol krallığında zirvede yer almış ve 18 de asist yapmıştı.

haltie

haltie

Üye
Mükemmel bir oyuncu çok isterim gelsin ama maalesef çok zor

haltie

haltie

Üye
Lig tvde son dk geçti anlaşıldi diye geçen yıl lige damga vurmuş bir adam iyi transfer olur

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Çok iyi bir futbolcu ...
Uzun süre Galatasaray in gündemindeydi ...

ssercan

Üye
Bonservis bedeli yok,yıllık 1.6m istiyor diyorlar. Böyle ise biz neden almadık merak ediyorum.

haltie

haltie

Üye
Gelirse çok sasiririm her takım ister böyle bir oyuncuyu çünkü

osicik

Üye
valla psg de mecbur sallarsın takımı oynarsında burda ne kadar sallayacak onu bilmiyorum ama gerçekten güzel adam oynarsa fernandesle beraber gol krallığına aday bile olur....!!!!!

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
para yok diye futbolcuları elden çıkarıyolar ama son günlerde güzel isimler anılıyor

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
psg ile anlaşmaya çalışıyorlarmiş ...

MetQ7

MetQ7

Üye
Nene ile anlaşıldı fakat PSG sorun çıkardı ve bu transfer yattı.Adamların o kadar parası var hâlâ üçün beşin lafını yapıyorlar:off::ehe

ssercan

Üye
Kontratı adamı bonservis bedelimiz almayı düşünüyorlarmış bu nasıl zihniyet :) Oyle boş beles oyuncu da degil gecen sene takımın en önemli oyuncusu.

osicik

Üye
beleşe verecek olsalar biz (gs) alırdık....:ehe

haltie

haltie

Üye
Crisi aldılar ya genç yetenek nene ağır kaçar onu almasa gs neneyi dedeyi hatta babayı bile alırdı puhaha:D

Türe

Türe

Üye

:ehe

osicik

Üye
Crisi aldılar ya genç yetenek nene ağır kaçar onu almasa gs neneyi dedeyi hatta babayı bile alırdı puhaha:D
crisi yaş ortalaması olsun diye aldık semihle ikisinin ortalaması 28 falan olur hem çeviklik hem tecrübe... ama şampiyon şimdiden belli diye hemende darılıyorsunuz yaaa alışmaya çalışın....:ehe

neyse dedeyi alamadık ama kardeş takım beşiktaşta izleriz artık onu...:d:

ssercan

Üye
Mesajimiz zoruna gitmiş arkadaşların herhalde sildirmisler. Benim mesajı silip benzer mesajı silmemeleri yoneticinin de ne olduğunu belli ediyor zaten. Hadi iyi babalanmalar :)

haltie

haltie

Üye
Ah be silinmiş ben goremedim :ah: :D

Iki oyuncunun yaşını toplayıp ortalama yapma mantığını ilk kez duydum şaka dimi:D gelen bir uzun topta adamı yakalamak için 35 yasa göre koşacak ortalama isterse yirmi olsun:D

Ben zaten bu transfer olmaz demiştim şu sebeple iyi ve çok başarılı olmuş bir adam beşiktaşin mali durumu sebebiyle vereceği teklif tatmin edici olmazdı

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Beşiktaş yönetimi yine sınıfta kaldı ...
Şu oyuncuyu almalıydılar ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...