Uygulama Telefonun sd kartındaki dosyaları harici sd karta taşıma

Sponsorlu Bağlantılar

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun sd kartındaki dosyaları harici sd karta taşıma
ANDROİDLİ SAMSUNG GALAXY SL MODELİNİ ULLANIYORUM TELEFONA YÜKLEDİĞİM OYUNLARI SD DOSYASI TELEFONUN KENDİ SD KARTINA GİDİYO BEN BUNU NASIL HARİCİ SD KARTA TAŞIYABİLİRİM ÖRNEĞİN GAMELOFT BİR OYUN YÜKLEDİM SD DOSYASI TELEFONUN KENDİ HAFIZASINA GİDİYO NASIL HARİCİ HAFIZAYA TAŞIRIM (DİREK KESİP ATTIM OLMADI :d: ) YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM ŞİMDİDEN :tşk:

demirkan_1999

demirkan_1999

Üye
hafıza ayarları /birinci depolama /harici bellek :oke:

demirkan_1999

demirkan_1999

Üye
tüh!!:hmmm:hmmm

cokyasar44

cokyasar44

Üye
ARKADAŞLAR TELEFONUN SD KARTINDAKİ DOSYALARI EXTERNALSD KARTA TAŞIYABİLECEK BİR UYGULAMAYI SİZİNLE PAYLAŞIYORUM. ARAŞTIRDIM.ŞU AN KULLANILABİLECEK TEK PROGRAM.BENİM SD DOSYASI ŞUAN BOŞALDI.SİZLERE TAVSİYEMDİR. GALAXY SL İ9003

ZaZuM

ZaZuM

Üye
ARKADAŞLAR TELEFONUN SD KARTINDAKİ DOSYALARI EXTERNALSD KARTA TAŞIYABİLECEK BİR UYGULAMAYI SİZİNLE PAYLAŞIYORUM. ARAŞTIRDIM.ŞU AN KULLANILABİLECEK TEK PROGRAM.BENİM SD DOSYASI ŞUAN BOŞALDI.SİZLERE TAVSİYEMDİR. GALAXY SL İ9003

android telimiz olda denerdik :ağlarım:

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
EVET GÜZEL ÇÖZÜM AMA BÖYLE OLMUYO BİZE MUTLAKA ANDROİD 4.0 GELMESİ LAZIM ORDA ÖZGÜRCE İSTEDİĞİN YERE TAŞIYABİLİYOSUN SONY ERİCSONUN ANDROİD 4.0 A GEÇENLER LİSTESİNDE XPERİA MİNİ VAR LG DE DE GALAXY S LE BİREBİR AYNI ÖZELLİKTE OPTİMUS BLACK ANDROİD 4.0 A GEÇCEKMİŞ BİZİM GEÇMEMEMİZİN NEDENİ İSE TELEFONUN YETERLİ RAMA SAHİP OLMAMASI :D xperia mini bile geçiyo biz geçemiyoz saçmalığa bak :)

bilginona

Üye
Andorid 4.0 ya da 5.0 ile çözülecek bir mevzu değil arkadaşlar bu. Oyun firmalarının çözmesi gereken mevzu. Kurulum esnasında nereye kurulacağını soran işletim sistemi değil, kurduğunuz programdır. Az çok setup hazırlama programı kullananlar ne demek istediğimi anlayabilirler.

bensukru

Üye
cok yasar44 arkadasım allah sana uzun omurler verırı ınsallah tuttugun altın olur ınsallah adın gıbı cok yaşarsın ınsallah. Benı buyuk bır dertten kurtardın verdıgın program sayesınde. Program harıka oyunu ve SD dosyasını da tasıyor hafıza kartına. Ve tasıdııktan sonra programı acıp hepsını goruyorum oyunlarımın ve karsılıgında OPEN yazıyor ordan gırıyor sorunsuz bır sekılde. 32gb hafıza kartı almıstım sayende bi işe yarıyor allah bin kere razı olsun arkadasıım... telefonum Galaxy W i8150

karaejder07

Üye
cok yasar44 arkadasım allah sana uzun omurler verırı ınsallah tuttugun altın olur ınsallah adın gıbı cok yaşarsın ınsallah. Benı buyuk bır dertten kurtardın verdıgın program sayesınde. Program harıka oyunu ve SD dosyasını da tasıyor hafıza kartına. Ve tasıdııktan sonra programı acıp hepsını goruyorum oyunlarımın ve karsılıgında OPEN yazıyor ordan gırıyor sorunsuz bır sekılde. 32gb hafıza kartı almıstım sayende bi işe yarıyor allah bin kere razı olsun arkadasıım... telefonum Galaxy W i8150

Arkadaşım aynı telefon bende de var fakat program çalışmadı , rootlamak mı lazım .

Ertuğ Şan

Ertuğ Şan

Üye
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ALINTIDIR!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Root gerektirmez! Telefon belleğinden Hafıza kartına Taşıma Unlock

KAYIT YERİNİ DEĞİŞTİRMEKTEDİR! ROOT OLAYINDAN daha SAĞLIKLIDIR GÜNCELLEME YAPABİLİRSİNİZ,CİHAZ GARANTİ DISINA CIKMAZ, KORKMADAN KULLANABİLİRSİNİZ SU ANA KADAR CİHAZLARDA SORUN YARATMADI

// bir cok program telefon hafızasına yüklenir, bunların cogu hafıza kartına tasıyamazsınız. telefon hafızası bir süre sonra şişer
// programın amacı hafıza kartına tasınmayan programların kilidini acması ve istediginiz programı rahatca hafıza kartına tasıyabilirsiniz.
// varsayılan kurulum yeri olarak hafıza kartını yapacak ve rahatca uygulamalar hafıza kartına kurulacak ya da siz taşıma yapabileceksiniz.
// root gerektirmez en güzeli de bu! apps2sd programı ile aynı isi görmez! apps2sd uygulamasını acabilirsiniz sadece programları daha rahat tasıyabilmeniz icin!

Oneclick adını koydugum program benim gibi android acemesi elemanlar icin bir uygulama bu uygulamayıyapmamda ki sebep root yapmadan cogu uygulamayı hafıza kartına taşımak icindir. taşımak derken direk kendisi tasımıyor sadece adb kullanarak hafıza yeri değiştiriyor. bazı kullanıcılar özellikle bilmeyenler icin birebir bence.

a

yusuf011022

Üye
arkadalar bende bi program var telefoncu bi arkadasımdan aldım tüm kurulumları sd karta direk kuruyor ve kullanımı cok basit bilkisayara kuruyorsun ve usb yi baglayıp kurulum yeri hafıza secip tyamam diyosun bu kadar ama bunu nasıl paylaşacam

erdemsazak

Üye
arkadalar bende bi program var telefoncu bi arkadasımdan aldım tüm kurulumları sd karta direk kuruyor ve kullanımı cok basit bilkisayara kuruyorsun ve usb yi baglayıp kurulum yeri hafıza secip tyamam diyosun bu kadar ama bunu nasıl paylaşacam
adı ne programın ?

Ertuğ Şan

Ertuğ Şan

Üye
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ALINTIDIR!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Root gerektirmez! Telefon belleğinden Hafıza kartına Taşıma Unlock

KAYIT YERİNİ DEĞİŞTİRMEKTEDİR! ROOT OLAYINDAN daha SAĞLIKLIDIR GÜNCELLEME YAPABİLİRSİNİZ,CİHAZ GARANTİ DISINA CIKMAZ, KORKMADAN KULLANABİLİRSİNİZ SU ANA KADAR CİHAZLARDA SORUN YARATMADI

// bir cok program telefon hafızasına yüklenir, bunların cogu hafıza kartına tasıyamazsınız. telefon hafızası bir süre sonra şişer
// programın amacı hafıza kartına tasınmayan programların kilidini acması ve istediginiz programı rahatca hafıza kartına tasıyabilirsiniz.
// varsayılan kurulum yeri olarak hafıza kartını yapacak ve rahatca uygulamalar hafıza kartına kurulacak ya da siz taşıma yapabileceksiniz.
// root gerektirmez en güzeli de bu! apps2sd programı ile aynı isi görmez! apps2sd uygulamasını acabilirsiniz sadece programları daha rahat tasıyabilmeniz icin!

Oneclick adını koydugum program benim gibi android acemesi elemanlar icin bir uygulama bu uygulamayıyapmamda ki sebep root yapmadan cogu uygulamayı hafıza kartına taşımak icindir. taşımak derken direk kendisi tasımıyor sadece adb kullanarak hafıza yeri değiştiriyor. bazı kullanıcılar özellikle bilmeyenler icin birebir bence.

alwaysmy

Üye
dosya nereden yükleniyor bulamadım

sexafon06

sexafon06

Üye
Rardan cikan dosyalari napcam kardes? Detayli anlatirmisin

nevdar_1986

nevdar_1986

Üye
" "

bu yazıyı bulun ve tıklayın; kuruluma gelince de programı pcye indirin, ve oneclick exe yi çalıştırın. tabi bu arada tel de usb kablosuyla bağlı olsun pye. sonra gelen yazılara tamam tamam deyip geçin program açılınca soru işaretine tıklayın 2. satırda da hafıza kartını ya da tel belleğini seçin , ayarla deyin.

Üst Alt