Lumia 800 için kulaklık tavsiyeleriniz...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 800 için kulaklık tavsiyeleriniz...
Ben lumia 800 ün kulaklığından hiç memnun değilim ve kulakiçi bi kulaklık almak istiyorum ama hangisi uyguyn hangisi değil bilmiyorum.Ali Kemal abiden öğrendiğim N8 kulaklığı tam uygun olmadığı. bana önerebileceğiniz kullandığınız kulaklık varsa fiyatıyla birlikte yazarsanız sevinirim. Teşekkürler.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ben N9 da Nokia bh-111 kullanıyorum ve gayet de memnunum kardeşim

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Creative Ep630 fiyat performans ürünüdür. Bass olarak vs. seni tatmin edecektir.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Kulak Icini Gec Sen Kardesim .. :) Onlarda Gecti Artik ..

Sen Bildigin Kulaklik All .. En Iyisi Onlar .. Hem Kisin Sicak Tutar Kulakliklarini ..

Bende Lumia 800'un Kulakligindan Sikayetci Oldugum Icin Gidip Kendime 60€ Sony Marka Bir Kulaklik Aldim ..

Ve Sesi Inanilmaz Cok Cikiyor .. Al Iste Bu ..

Manyak Birsey Ya .. :)

yasirtaha

yasirtaha

Üye
ses çıkışı,bass falan iyimi? fiyatına baktım 80 tl civarı fiyatının hakkını veriyomu sence?
siz bu telefonları nerden buldunuz arkadaşlar yurt dışımı bunlar türkiyede satılmıyor sanırsam

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
o kadar butce ayiramm bi kulakliga malesef :( bu telefonlari yurt dişindan getiren cok ve sahibinden de satiliyor almk istersen. Hedefim 820 bakalim fiyati ne olack.cok fark yoksa 920 daha iyi olur tabi :)

tandogucem

tandogucem

Üye
arkadasın dediği creative kulaklıgı alabilirsin fiyatı 35-40 tl arasıdır .

inanılmaz güzel bass ve tizz veriyor dene pişman olmayacaksın. bu arada o pc kulaklıgı gibi kulaklıklarla insan içine nasıl çıkıyorsunuz ? nasıl taşıyorsunuz ? anlamıyorum doğrusu . :nono:

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
bu creativ le gelen aramalari cevaplamk mumkunmu peki? Kulaklik hoş guzel umarim bu ozellik vardir :)

m542tf

m542tf

Üye
ben

bunu kullanıyorum n8 de harika bir sesi var fiyatı uygun şiddetlen tavsiyemdir.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ben bundan aldım süper ses kalitesi var almanı öneririm

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Creative Ep 630, Senheiser CX 160 ve arkadaşın yazdığı pioneer'dan iyidir. Ep630'un sıklıkla karşılaştırıldığı kulaklık Sennheiser CX-300'tür. :)

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
nerde bulurum bu creative kulakligi acaba?

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt