sony xperia p güncelleme sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

jakuza88

Üye
    Konu Sahibi
sony xperia p güncelleme sorunu
arkadaşlar almanyadan bana xperia p geldi bugünde güncelleme yapıyım dedim ics yi.hersey tamam ama en son suan açılış tamamlanıyor yazısı var telin ekranında 1 saattirde acılmadı tel bu bi sorunmudur size??

Arai

Arai

Üye
aklın varsa güncelleme yapma dostum

KaRaMsAr pReNs

KaRaMsAr pReNs

Üye
telefon kasmaya başlayacak çünkü neo v sahipleri bi yapmıştı forum karışmıştı nasıl geri dönerim eski sürüme diye

jakuza88

Üye
    Konu Sahibi
telefon kasmaya başlayacak çünkü neo v sahipleri bi yapmıştı forum karışmıştı nasıl geri dönerim eski sürüme diye
suan geri alma şansım varmı bilmiyorum ama telefon hala açılmadı açılış tamamlanıyor yazıyo hala telin ekranda 2 saat oldu ya nası iştir anlamadım

SilentOne

SilentOne

Üye
bataryayı çıkart tak

serdengecti043

Üye
bende yaptım telefon gitti androidde yeniyim yardımmmmmmm

garoofisonfire

Üye
jakuza 88 in yaşadığı sorunların aynısını yaşadım. daha fazla sabredemedim Yan taraftaki ses verme tuşu ile kapama tuşuna aynı anda 5 saniye kadar basılı kalınca telefon otomatik kapanıyor. öyle yaptım. telefon açıldığı zaman hemen sağ tarafında saat göstergesinin altında dört beş satır boyunca data yükleme yazıları system server falan yazılar çıkıyor. bi türlü o sorunu halledemedim neden olduğunuda bitürlü anlayamadım. şimdi o yazlardan nasıl kurtulurum diye düşünüyorum? JAKUZA 88 sende bu tip problem oldumu?

Üst Alt