Xperia tipo Satışa Çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Xperia tipo Satışa Çıktı
Sony Xperia™ akıllı telefon serisinin yeni modeli Xperia™tipo Turkcell ayrıcalığıyla tüketicilerle buluşuyor. Minimalist tasarımı, kolaylaştırılmış arayüzü ve uzun pil ömrüyle ilk defa akıllı telefon sahibi olacaklar için mükemmel bir seçim olan Xperia™tipo 499TL’den satışa sunuldu.

Sony Mobile Communications’ın geliştirdiği Xperia™ serisinin yeni modeli Xperia™ tipo, kullanıcı dostu arayüzü ve kolay kullanım özellikleri ile akıllı telefona yeni geçen kullanıcıların tüm beklentilerini karşılıyor. Uygun fiyat ve işlevselliğin bir araya geldiği Xperia™ tipo, entegre fizy uygulamasıyla da kullanıcılara sınırsız müzik keyfi yaşatıyor.

Gelecek nesil akıllı cep telefonu anlayışını temsil eden Xperia™ serisinin yeni modeli Xperia™ tipo, ilk kez akıllı telefon kullanacak tüketicileri, en kolay şekilde akıllı telefon dünyasıyla tanıştırıyor. En yeni Android işletim sisteminin sunduğu olanakları, uzun pil ömrü ile birleştiren Xperia™ tipo, kullanıcılarına özel kurulum kılavuzu desteği sağlarken, veri kullanımını tespit eden uygulaması ile de veri yönetimi çözümü sunuyor.

Ice Cream Sandwich olarak da bilinen Android 4.0’a sahip yeni Xperia™ tipo, Türkiye’de beyaz ve siyah renk seçenekleriyle 499 TL’den satışa sunuldu. Turkcell İletişim Merkezleri’nde ve Turkcell’in anlaşmalı olduğu zincir mağazalarda satışa sunulan Xperia™ tipo ile 3 ay boyunca 250MB internet kullanımı ve sınırsız Facebook deneyimi ücretsiz olarak geliyor.

• [*=left]Android 4.0 Ice Cream Sandwich işletim sistemi
    [*=left]800 MHz Qualcomm Snapdragon işlemci
    [*=left]3.2 megapiksel kamera
    [*=left]5 saat konuşma, 470 saat bekleme süresi
    [*=left]Boyutlar: 103 x 57 x 13 mm / Ağırlık: 99,4 gram
(techno-labs

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
telefonun özellikleri belirtimemiş :hmmm Bilmiyorum bu fiyattaki Android telefonlar beş para etmez bence...

lordufuk

lordufuk

Üye
tasarım berbatı :D sony bu tasarıma devam ederse hiç almam bu teller ne böyleya çubuk gibi berbat ötesi:kotu:

15097

15097

Üye
haber için teşekkürler :dry:

Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
Bilgilendirme için teşekkürler.

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
araba kullanmayı öğrendiğim araba geldi şimdi aklıma :zzz:

Kerim.

Kerim.

Üye
haber icin :tşk:

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
I am serious :zzz:

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
teşekkürler konu için :)

msy2017

msy2017

Üye
haber için teşekkürler sonynin xperiadan başka serisi var mı merak ettim?

Türe

Türe

Üye
Tam tipo gibiymis hea :hmmm haber icin :tşk:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
yaramaz kamera işlemci hızından kaybediyor tek artısı işletim sistemi

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Haber için teşekkürler ama Sony artık alıştık yarın ne çıkar merak konusu :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
:kıskıs: Pardon tutamadım :D Neyse konu dağılmasın :)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt