Android için Jailbreak gibi birşey arıyorum !

Sponsorlu Bağlantılar

-Emre

-Emre

Üye
Aptoide bende calsmyor cihaz rootsuz. bence root istiyor

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Aptoide bende calsmyor cihaz rootsuz. bence root istiyor

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

kaçak marketler sanırım rootsuz yüklenmiyor :ehe her neyse google play'den bedavaya indirmenin yolu yok değil mi ?

enterneoll

enterneoll

Üye
kaçak markettende rootsuz uygulama yükleyebilirsin :)

enterneoll

enterneoll

Üye
Benim şu ana kadar denediğim tüm oyunlar çalıştı uygulamalarda ise bazen sorun çıkabiliyor.

enterneoll

enterneoll

Üye
blackmarth alpha
Applanet
Bunlar iyidir :)

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

root gerekiyormuş :oke:

cortex47

cortex47

Üye
arkadaşlar android'i zamanında sürekli geliştiği ve özgür olduğu için tercih etmiştim fakat şuanda biraz ios'u tercih etmediğim için biraz pişmanım çünkü ios kullanıcıları jailbreak yapıp app store'a bir giriyorlar ne istiyorsalar bedavadan indiriyorlar bizimde Google Play'imiz var bizimde böyle Google Play'den bedavaya uygulama indirme gibi bir imkanımız var mı ? şimdi diyeceksinizki internetten indir apkmania,apktop gibi siteler ne güne duruyor tamam haklısınız ama orada bazen aradığımız uygulama çıkmıyor yada indiriyoruz ve kuruyoruz sonra çalışmıyor google play üzerinden nasıl indirebiliriz ? ona göre 4s e geçme ihtimalim var sırf bu yüzden !

iOS kullananlar jailbeak dahi yapsalar, AppStore'daki ücretli uygulamaları AppStore'a girip ücretsiz kuramıyorlar. Nereden duydunuz ki bunu?

- - - Eklendi - - -

ios kullanan adam jb sini yapıyor paşalar gibi bedavaya hemde marketten indiriyor :off:

Yok öyle bir şey.

El-CD

El-CD

Üye
Biseyi yanlis biliyorsunuz. Jailbreak yapuldiktan sonra uygulamalar app store dan degil installous dan indirilebilir. Ve aradiginiz her programi bulmak bazen o kadar da kolay degil cunku repo lazim o oyunun bulundugu.

- - - Eklendi - - -

Ve o kadar zor oluyo ki bazen repolari bulmak cunku nerdeyse binlerce repo var

• Beğen
Tepkiler: cortex47
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

iOS kullananlar jailbeak dahi yapsalar, AppStore'daki ücretli uygulamaları AppStore'a girip ücretsiz kuramıyorlar. Nereden duydunuz ki bunu?

- - - Eklendi - - -

Yok öyle bir şey.

ben bir yerde okumuştum,o zaman forever android :ehe

- - - Eklendi - - -

Biseyi yanlis biliyorsunuz. Jailbreak yapuldiktan sonra uygulamalar app store dan degil installous dan indirilebilir. Ve aradiginiz her programi bulmak bazen o kadar da kolay degil cunku repo lazim o oyunun bulundugu.

- - - Eklendi - - -

Ve o kadar zor oluyo ki bazen repolari bulmak cunku nerdeyse binlerce repo var

ben yanlış biliyormuşum ozaman :ağlarım: neyse bir çaresine bakacağız artık :)

KayraBey

KayraBey

Üye
Konu sahibinin isteği üzerine :locked:

Üst Alt