rehber sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

stwnash

Üye
    Konu Sahibi
rehber sorunu
sorun 2 gün önce oluştu rehberi telefon hafızasına alamıyorum aldığım zaman hiç bişey gözükmüyor sadece sim hafızasını kullanabiliyorum. mesajlaşırken birden bire oldu isim gözükmeden sadece numara çıktı rehbere girdiğimde de hiç bişey gözükmedi. sorun nedir acaba yardım edebilirseniz çok sevinirim

Süleyman

Süleyman

Üye
rehberindeki kişilerin simde olmadığına emin misin?

stwnash

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yani sim de diyorum şu anda telefon hafızasına alamıyorum diyorum.

Atacan-

Atacan-

Üye
Nasıl yani tel hafızasına kopyalıyamıyormusun kişileri_?
Dediğin diğer sorunda Telefonda hem sim hafıza hem tel rehberi hafızası kullandığın için Kişilerin ismi çıkmaz sadece numarası çıkar.
Tek hafıza seçmelisin.

Süleyman

Süleyman

Üye
nasıl yani sim de diyorum şu anda telefon hafızasına alamıyorum diyorum.
kopyalamak için seçeneklerden kopyala işe yaramıyor mu? yaramıyorsa şayet sim kartında sorun olabilir.

stwnash

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl yani tel hafızasına kopyalıyamıyormusun kişileri_?
Dediğin diğer sorunda Telefonda hem sim hafıza hem tel rehberi hafızası kullandığın için Kişilerin ismi çıkmaz sadece numarası çıkar.
Tek hafıza seçmelisin.
ben sorumu pek açıklayıcı soramadım galiba özür dilerim o konuda.
zaten tek hafıza kullanıyordum telefon hafızasında kullanıyordum sonra mesajlaşırken birden bire numara gözüktü isim çıkmadı. rehbere girdiğimde de hiç bişey gözükmüyodu bende sim hafızasına aldım. tekrar kopyalamak istedim kopyalama yapıyor ama yine gözükmüyor.

- - - Eklendi - - -

kopyalamak için seçeneklerden kopyala işe yaramıyor mu? yaramıyorsa şayet sim kartında sorun olabilir.
sim i başka telefona taktığımda bi sorun yok herşey normal ama.

Süleyman

Süleyman

Üye
ben sorumu pek açıklayıcı soramadım galiba özür dilerim o konuda.
zaten tek hafıza kullanıyordum telefon hafızasında kullanıyordum sonra mesajlaşırken birden bire numara gözüktü isim çıkmadı. rehbere girdiğimde de hiç bişey gözükmüyodu bende sim hafızasına aldım. tekrar kopyalamak istedim kopyalama yapıyor ama yine gözükmüyor.

- - - Eklendi - - -

sim i başka telefona taktığımda bi sorun yok herşey normal ama.
sorunun gerçekten ilginç böyle bir sorun yaşayanla ne karşılaştım ne duydum. Tek söyleyebileceğim elimden tek gelen Hard format at diyebilmemdir. Başka türlü yardımcı olamayacağım. Kusura bakma.

stwnash

Üye
    Konu Sahibi
bende böyle bişeyle ilk kez karşılaşıyom 2 yıldır kullanıyom bu tlfonu forumda da aradım kimse yaşamamış böyle bişey format atıcaz artık yapıcak bişey yok :D ilgin için teşekkür ederim eyw.

Süleyman

Süleyman

Üye
bende böyle bişeyle ilk kez karşılaşıyom 2 yıldır kullanıyom bu tlfonu forumda da aradım kimse yaşamamış böyle bişey format atıcaz artık yapıcak bişey yok :D ilgin için teşekkür ederim eyw.
:rica:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt