Android için Jailbreak gibi birşey arıyorum !

Sponsorlu Bağlantılar

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Android için Jailbreak gibi birşey arıyorum !
arkadaşlar android'i zamanında sürekli geliştiği ve özgür olduğu için tercih etmiştim fakat şuanda biraz ios'u tercih etmediğim için biraz pişmanım çünkü ios kullanıcıları jailbreak yapıp app store'a bir giriyorlar ne istiyorsalar bedavadan indiriyorlar bizimde Google Play'imiz var bizimde böyle Google Play'den bedavaya uygulama indirme gibi bir imkanımız var mı ? şimdi diyeceksinizki internetten indir apkmania,apktop gibi siteler ne güne duruyor tamam haklısınız ama orada bazen aradığımız uygulama çıkmıyor yada indiriyoruz ve kuruyoruz sonra çalışmıyor google play üzerinden nasıl indirebiliriz ? ona göre 4s e geçme ihtimalim var sırf bu yüzden !

Sertug1991

Sertug1991

Üye
kardeş blackmart diye bir program var ama root ile çalışıyor bir bak istersen

Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
arkadaşlar android'i zamanında sürekli geliştiği ve özgür olduğu için tercih etmiştim fakat şuanda biraz ios'u tercih etmediğim için biraz pişmanım çünkü ios kullanıcıları jailbreak yapıp app store'a bir giriyorlar ne istiyorsalar bedavadan indiriyorlar bizimde Google Play'imiz var bizimde böyle Google Play'den bedavaya uygulama indirme gibi bir imkanımız var mı ? şimdi diyeceksinizki internetten indir apkmania,apktop gibi siteler ne güne duruyor tamam haklısınız ama orada bazen aradığımız uygulama çıkmıyor yada indiriyoruz ve kuruyoruz sonra çalışmıyor google play üzerinden nasıl indirebiliriz ? ona göre 4s e geçme ihtimalim var sırf bu yüzden !

İndireceğin paralı uygulamanın adını googleye yaz sonuna apk koy -şahsen ben öyle yapıyorum- ve sürümlerini buluyorum.

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
İndireceğin paralı uygulamanın adını googleye yaz sonuna apk koy -şahsen ben öyle yapıyorum- ve sürümlerini buluyorum.

" i on road " hadi bunun düzgün çalışanını bana bul :off:bulamazsın çünkü yok marketten parayla satın almak gerekiyor :ağlarım:

- - - Eklendi - - -

kardeş blackmart diye bir program var ama root ile çalışıyor bir bak istersen

bütün uygulamalar var mı ?

- - - Eklendi - - -

[video=youtube;hEKe4wR262I]http://www.youtube.com/watch?v=hEKe4wR262I&feature=player_embedded&noredi rect=1#![/video]

program bu

- - - Eklendi - - -

[video=youtube;H1UO6DakowM]http://www.youtube.com/watch?v=H1UO6DakowM[/video]

mesela bunuda bulamadım lucky pachter diye birşey çıkıyor hiç anlamadığım işler :ağlarım:

PriZm

PriZm

Üye
" i on road " hadi bunun düzgün çalışanını bana bul :off:bulamazsın çünkü yok marketten parayla satın almak gerekiyor :ağlarım:

- - - Eklendi - - -

bütün uygulamalar var mı ?

- - - Eklendi - - -

[video=youtube;hEKe4wR262I]http://www.youtube.com/watch?v=hEKe4wR262I&feature=player_embedded&noredi rect=1#![/video]

program bu

- - - Eklendi - - -

[video=youtube;H1UO6DakowM]http://www.youtube.com/watch?v=H1UO6DakowM[/video]

mesela bunuda bulamadım lucky pachter diye birşey çıkıyor hiç anlamadığım işler :ağlarım:
PowerAMP son sürümünün düzgün c r a c k'lı versiyonunu bulamazsın.bende çok araştırdım.en sonunda satın aldım.4.99$'a.
çok pahalı değil.fiyatını sonuna kadar hakediyor.ve iyikide satın alıp programı yapana destek çıkmışım diyorum.

ion road programını biraz araştırayım bulursam buraya yazarım

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

PowerAMP son sürümünün düzgün c r a c k'lı versiyonunu bulamazsın.bende çok araştırdım.en sonunda satın aldım.4.99$'a.
çok pahalı değil.fiyatını sonuna kadar hakediyor.ve iyikide satın alıp programı yapana destek çıkmışım diyorum.

ion road programını biraz araştırayım bulursam buraya yazarım

ios kullanan adam jb sini yapıyor paşalar gibi bedavaya hemde marketten indiriyor :off:

PriZm

PriZm

Üye
ios kullanan adam jb sini yapıyor paşalar gibi bedavaya hemde marketten indiriyor :off:
çok büyük sorun değil bence abartmaya gerek yok.symbiandaki gibi uygulama kıtlığı çekmediğine şükret bence :)

aradığın çoğu uygulama bu sitelerde olabilir

APKmania
Approb

veya Aptoide uygulaması.bu program yukarıda yazdığım gibi sitelerin client görevini görüyor.virüslü ve fake uygulamalar blackmart yanında çok az.hatta orjinal market programından bile daha az :D ve indirdiğim uygulamaların %90'ı çalıştı.

buda telefona aptoide uygulamasını indirmek için link:

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
root gerekiyor mu ?

- - - Eklendi - - -

google play'daki uygulamaların hangisi var ? birde app store gibi bedavaya mağazadan indirme şansımız hiç yok dimi ?

- - - Eklendi - - -

yükledim ve kurdum fakat ikide bir kendini durduruyor :allalla:

PriZm

PriZm

Üye
root gerekiyor mu ?

- - - Eklendi - - -

google play'daki uygulamaların hangisi var ? birde app store gibi bedavaya mağazadan indirme şansımız hiç yok dimi ?

- - - Eklendi - - -

yükledim ve kurdum fakat ikide bir kendini durduruyor :allalla:

1.telefonum rootlu olduğundan root istiyormu istemiyormu bilmiyorum
2.Hayır.Play Store hacklenmeye karşı appstore'a karşı daha güvenlikli
3.telefonunla uyumsuzdur.bende gayet güzel çalışıyor :D

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

1.telefonum rootlu olduğundan root istiyormu istemiyormu bilmiyorum
2.Hayır.Play Store hacklenmeye karşı appstore'a karşı daha güvenlikli
3.telefonunla uyumsuzdur.bende gayet güzel çalışıyor :D

s3 var işte bende sanırım root istiyor :ağlarım: her uygulama var mı peki ?

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

çoğu uygulama var.PowerAMP gibi c-racklenmesi zor programlar yok ama.

ulan sanki antivirüs programı yapmışlar :ehe baksana mp3 programı c racklenmiyor :ehe

jb li iphone'larda durum nasıl peki ?

PriZm

PriZm

Üye
ulan sanki antivirüs programı yapmışlar :ehe baksana mp3 programı c racklenmiyor :ehe

jb li iphone'larda durum nasıl peki ?
onu JB iPhone kullanan birisine sormak lazım :D

geçen gün arkadaşımın 4s ini biraz kurcalayayım dedim kesinlikle JB siz iPhone düşünemiyorum :D Appstore'da neredeyse bütün uygulamalar ücretli.ve neredeyse her ücretli uygulamanında ücretsiz demo sürümü var.(Asphalt 4-5-6-7 bakmıştım :D)
Appstore daki uygulama bolluğu neden olduğu belli oluyor sanırım :D
zaten iTunesda ayrı bir felaket :D

Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye

Ben sadece kendi kullandığım yöntemi söyledim öyle atarlanmalara gerek yok madem bedavasını bulamıyorsun git markete parayla satın al !

edit: poweramp uygulamasının zamanında pirated sürümünü bulmuştum hiçte sorun çıkarmıyordu bi ara telefona rom atmak zorunda kaldım bir daha da bulamadım poweramp pirated versionu

PriZm

PriZm

Üye
edit: poweramp uygulamasının zamanında pirated sürümünü bulmuştum hiçte sorun çıkarmıyordu bi ara telefona rom atmak zorunda kaldım bir daha da bulamadım poweramp pirated versionu

o bulduğun büyük ihtimal 2.0.4 build 488 sürümüdür.

2.0.6 build 588 (son sürüm) sürümünde başta ses olmak üzere epey iyileştirme var.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

onu JB iPhone kullanan birisine sormak lazım :D

geçen gün arkadaşımın 4s ini biraz kurcalayayım dedim kesinlikle JB siz iPhone düşünemiyorum :D Appstore'da neredeyse bütün uygulamalar ücretli.ve neredeyse her ücretli uygulamanında ücretsiz demo sürümü var.(Asphalt 4-5-6-7 bakmıştım :D)
Appstore daki uygulama bolluğu neden olduğu belli oluyor sanırım :D
zaten iTunesda ayrı bir felaket :D

zengin adamlar paralarını konuşturuyorlar,biz jb yapıyoruz :ehe

- - - Eklendi - - -

o bulduğun büyük ihtimal 2.0.4 build 488 sürümüdür.

2.0.6 build 588 (son sürüm) sürümünde başta ses olmak üzere epey iyileştirme var.

ben deneme sürümünü indirmiştim gerçekten güzel ama s3 ün müzik çaları s2 gibi değil iyileştirme var yani :ehe

- - - Eklendi - - -

birde şu yazılarınızı nasıl sürekli renkli olacak şekilde ayarlıyorsunuz ? (forumda)

Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
zengin adamlar paralarını konuşturuyorlar,biz jb yapıyoruz :ehe

- - - Eklendi - - -

ben deneme sürümünü indirmiştim gerçekten güzel ama s3 ün müzik çaları s2 gibi değil iyileştirme var yani :ehe

- - - Eklendi - - -

birde şu yazılarınızı nasıl sürekli renkli olacak şekilde ayarlıyorsunuz ? (forumda)

Kontrol paneline giriyorsun forum ayarlarını seçip en altta olan yazı ayarları gibi bir şeydi.

enterneoll

enterneoll

Üye

jailbreak yapınca marketten ücretsiz indiriliyormuş hadi ya nasıl oluyor o iş ben hiç görmedim bu arada poweramp indirip birde lucky patcher ile patch'le o zaman tam sürüm olur

enterneoll

enterneoll

Üye
onu hiç denemedim fakat lucky patcher halledebilir Bu arada gps programı olarak igo'yu avsiye ederim.

Takipçi Satın Al

Üst Alt